Αν έχετε σκεφτεί την υλοποίηση κάποιου διαγωνισμού για την προβολή της επιχείρησής σας και της δουλειάς σας, το Save & Win μπορεί να σταθεί πολύτιμος συμπαραστάτης σας σε αυτό!Στείλτε μας το διαγωνισμό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και αφήστε τα άλλα σε εμάς! Ο διαγωνισμός σας θα δημοσιευτεί στις σελίδες μας και μέσα από αυτές θα γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο!Δικιά σας υποχρέωση σαν δωροθέτης, είναι η υλοποίηση ενός τίμιου και αδιάβλητου διαγωνισμού.

Παρότι η προβολή όλων των διαγωνισμών είναι εκ μέρους μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχουν δύο επιλογές από εσάς:

1. Η απλή δημοσίευση του διαγωνισμού σας στο Save & Win GREECE χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση:

 • Ο διαγωνισμός σας, εφόσον υπάρξουν αναρτήσεις άλλων νέων διαγωνισμών της ίδιας κατηγορίας με το δικό σας, ενδέχεται να μην είναι στην πρώτη σελίδα της κατηγορίας του. Αυτό πάντα είναι συνάρτηση του αριθμού των νέων διαγωνισμών που θα αναρτηθούν. Θα είναι πάντα όπως προσπελάσιμος από τα μέλη μας, σε όποια σελίδα και αν μεταφέρετε με τον καιρό.
 • Αναλόγως της σημασίας του δώρου που έχετε θέσει, μπορεί να αποσταλεί με email στα μέλη μας, μπορεί και όχι.
 • Δεν θα γίνει επαναληπτική ανάρτησή του, ούτε επαναληπτική αποστολή του με email στα μέλη μας, εκτός και αν αυτό κριθεί σκόπιμο από μέρους μας.
2. Η αποστολή του διαγωνισμού για δημοσίευση με το Save & Win GREECE «ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ«:
 • Ο διαγωνισμός σας θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του site μας αλλά και την πρώτη σελίδα της κατηγορίας στην οποία ανήκει για όλο το διάστημα της διεξαγωγής του.
 • Θα αποσταλεί με email στα μέλη μας κατά προτεραιότητα δύο (2) φορές κατ’ ελάχιστο, μία κατά την έναρξή του και μία ακόμη την παραμονή της λήξης του. Αν έχετε ορίσει χρονικό διάστημα διεξαγωγής μικρότερο των τριών ημερών, θα αποσταλεί μόνο μία φορά.
 • Η ιστοσελίδα σας θα αναρτηθεί σε πλαίσιο (widget) στο δεξί μέρος όλων των δημοσιεύσεων, με κείμενο ή banner, μεγιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο της επισκεψιμότητα προς αυτήν.
 • Μοναδική δικιά σας υποχρέωση σε αυτή την περίπτωση, η αναφορά του Save & Win σαν μοναδικού «Χορηγού Επικοινωνίας» του διαγωνισμού, στη σελίδα υλοποίησής του, με ενεργό σύνδεσμο στην σελίδα προβολής του στο Save & Win
 • Η συμφωνία αυτής της μορφής, ΔΕΝ απαγορεύει την προβολή του διαγωνισμού σας από άλλες ιστοσελίδες. Μπορείτε να τον προβάλετε όπου άλλου εσείς επιθυμείτε, δεν πρόκειται για συμφωνία «Αποκλειστικής Προβολής«, αλλά για συμφωνία «Εμπλουτισμένης Προβολής και Προώθησης»

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες προβολής και υλοποίησης του διαγωνισμού σας, δείτε σας παρακαλούμε τις παρακάτω σελίδες μας:
Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης – Προωθητικές Υπηρεσίες – Τι είναι οι προωθητικές ενέργειες; – Διαφημιστείτε!

Σε περίπτωση ακύρωσή του ή αλλαγής των όρων του (πχ ημερομηνία λήξης) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.


 


 • επιλέξτε εδώ τον τρόπο προβολής και προώθησης διαγωνισμού σας. 
 • Γράψτε εδώ το ονοματεπώνυμο του προσώπου το οποίο αποστέλλει το αίτημα για τη δημοσίευση του διαγωνισμού. (!!!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!)
 • γράψτε εδώ το τηλέφωνό σας (κατά προτίμηση το τηλέφωνο που θα μπορέσουμε να σας βρούμε πιο εύκολα εάν χρειαστεί, κινητό ή σταθερό)
 • Γράψτε εδώ το email επικοινωνίας της επιχείρησης ή της σελίδας σας. (ΟΧΙ το προσωπικό σας, εκτός και εάν είναι το ίδιο). Θα πρέπει να είναι ένα ΕΓΚΥΡΟ email, στο οποίο στο οποίο μπορείτε να λάβετε email, αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του αιτήματός σας.
 • γράψτε εδώ το διοργανωτή του διαγωνισμού. Αυτό θα πρέπει η η επωνυμία της επιχείρησής σας, ή το όνομα του σάιτ σας ή το όνομα της σελίδας σας στο Facebook (ειδικά αν έχετε μόνο εκεί παρουσία) Σας παρακαλούμε να το δηλώσετε σωστά, μιας και θα χρησιμοποιηθεί στην περιγραφή του διαγωνισμού (θα χρησιμοποιηθεί στο κείμενο "Η σελίδα (ΤΟ-ΟΝΟΜΑ-ΣΑΣ) διοργανώνει διαγωνισμό......") και αυτό είναι η άμεση διαφήμισή σας.
 • πείτε μας εδώ πόσοι θα είναι οι νικητές που θα κερδίσουν τα δώρα σας.
 • επιλέξτε εδώ την ημερομηνία μέχρι την οποία το κοινό θα μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό σας. Σαν ώρα λήξης θεωρείτε η 23:59 αυτής της ημερομηνίας. Αν θέλετε να ορίσετε άλλη ώρα λήξης, σας παρακαλούμε να μας το αναφέρετε παρακάτω.
 • :
  Συμπληρώστε αυτό το πεδίο ΜΟΝΟ αν θέλετε να λάβετε συμμετοχές ΟΧΙ έως την 23:59 ή 00:00 της ημέρας λήξης, αλλά έως κάποια άλλη ώρα, πχ την 14:00
 • γράψτε εδώ τον τίτλο της δημοσίευσης του διαγωνισμού σας. Προκειμένου ο διαγωνισμός σας να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση στο κοινό αλλά και την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης, πράγμα που θα βοηθήσει στην επιτυχία του, σας προτείνουμε σε αυτόν να υπάρχει το ΟΝΟΜΑ του ΔΩΡΟΘΕΤΗ και το ΔΩΡΟ, χωρίς όμως υπερβολές στην περιγραφή. Ένα καλό, προτεινόμενο παράδειγμα είναι το εξής: "Διαγωνισμός του SaveAndWin.GR με δώρο ένα σετ καλλυντικών"
 • Κάντε εδώ την περιγραφή του διαγωνισμού σας. Για να είναι ΠΛΗΡΗΣ ένας διαγωνισμός και άρα να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα το κοινό, τους συμμετέχοντες, για τα εξής:
  • α. Ποιο είναι το δώρο του διαγωνισμού
  • β. Πόσοι θα είναι οι νικητές
  • γ. Ποια θα είναι η διαδικασία ανάδειξης των νικητών (πχ κλήρωση)
  • δ. Ποια είναι η ημερομηνία και ώρα λήξης συμμετοχών
  • ε. Ποια η σελίδα όρων διενέργειάς του
  Μην Υπερβάλλετε στην περιγραφή! Μην κουράζετε το κοινό με μεγάλες περιγραφές. Αφήστε τα πολλά για τη σελίδα σας, σκοπός σας είναι να τους φέρετε εκεί! Εδώ προσπαθείτε  να δώσετε μια απλή και κατανοητή περίληψη του διαγωνισμού σας. Ένα καλό, προτεινόμενο παράδειγμα είναι το εξής: "Το  SaveAndWin.GR, σε συνεργασία με την LG διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε 5 τυχερούς νικητές από ένα smartphone LG Optimus"
  • ΔΕΝ θα γράψετε την ημερομηνία λήξης εδώ, θα τη δηλώσετε στο σχετικό πεδίο!
  • ΔΕΝ θα αναλύσετε εδώ τους όρους διενέργειας, το πως θα αναδειχθούν οι νικητές, τους περιορισμούς ή οτιδήποτε άλλο! Θα δηλώσετε απλά τη σελίδα που το κοινό μπορεί να τους δει στο σχετικό πεδίο, λίγο παρακάτω

 • επιλέξτε εδώ και στείλτε μας την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιηθεί για την προβολή του διαγωνισμού σας. Θα πρέπει να έχει ανάλυση τουλάχιστον 400x300 pixels.
 • γράψτε εδώ την ΑΚΡΙΒΗ διεύθυνση (url) την οποία πρέπει να επισκεφθεί το κοινό για να δηλώσει την συμμετοχή του. (ΟΧΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, εκτός και εάν είναι το ίδιο)
 • γράψτε εδώ την ΑΚΡΙΒΗ διεύθυνση (url) στην οποία έχετε ανακοινώσει τους όρους διενέργειας του διαγωνισμού σας (εάν υπάρχει) Δεν είναι υποχρεωτικό, όμως οι διαγωνισμοί στους οποίους υπάρχουν αναρτημένοι συγκεκριμένοι όροι διενέργειας, γίνονται καλύτερα αποδεκτοί από το κοινό.
 • γράψτε μας εδώ οτιδήποτε επιπλέον θέλετε να μας αναφέρετε για το διαγωνισμό ή άλλο μήνυμα που θέλετε να μας στείλετε. Δεν θα εμφανιστεί στη δημοσίευση.
  για να γίνει η αποστολή του διαγωνισμού σας, θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών μας

Αποστολή διαγωνισμού για δημοσίευση

 

Χρήσιμο είναι ό,τι σε βοηθά!

[με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά σου δεδομένα!]
Αφιέρωσε το χρόνο σου σε αυτό που αγαπάς και άσε το Save&Win να σε ενημερώνει για τους νέους διαγωνισμούς, τα νέα εκπτωτικά κουπόνια, όλα όσα μπορείς να εκμεταλλευτείς για να βγεις κερδισμένος!

Συμπλήρωσε απλά το email σου και εμείς, θα σε βοηθούμε να το πετύχεις!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείς να διαγραφείς οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις!
close-link

Μοιράσου το με τους φίλους σου