Κερδίστε χρήματα ή δώρα συμμετέχοντας σε online δημοσκοπήσεις


Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων και έρευνας αγοράς  έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να πληρώνουν για όσους θέλουν να συμμετέχουν στις έρευνές τους!

Πάρα πολλοί διαφημιζόμενοι ή οργανισμοί, προκειμένου να ερευνήσουν τις τάσεις του κοινού και την αγορά με έναν τρόπο πιο αποδοτικό  από ότι το τυχαίο δείγμα χωρίς σαφή κριτήρια, επιλέγουν την έρευνα σε κοινό συγκεκριμένου προφίλ. Αυτό το προφίλ μπορεί να αφορά το φύλο, την ηλικία, την περιοχή διαμονής, την οικογενειακή κατάσταση, τις συνήθειες διασκέδασης, τον τρόπο μεταφοράς, το εισόδημα, κ.ά. Οι ερωτήσεις μπορεί να αφορούν μια πλειάδα θεμάτων,  όπως πχ νέα προϊόντα και υπηρεσίες,  απήχηση διαφημίσεων, για τα ΜΜΕ, και άλλα.

Εδώ λοιπόν έρχονται οι εταιρίες έρευνας αγοράς, οι οποίες αφού γίνει εγγραφή σε αυτές,  και εφόσον υπάρχει κάποια έρευνα που μπορεί το μέλος να συμμετάσχει σύμφωνα με τα δηλωθέντα στο προφίλ του, το ενημερώνουν με email για να λάβει μέρος.

Η ανταμοιβή για τη συμμετοχή μπορεί να είναι είτε δώρα ή ακόμα και μετρητά. Το σύστημα στους περισσότερους τόπους, δουλεύει με την συγκέντρωση πόντων, οι οποίοι συγκεντρώνονται  αναλόγως του αριθμού των δημοσκοπήσεων που έχει συμμετέχει το μέλος.

Εταιρία Είδος ανταμοιβής
mysurvey-logo-saveandwinGR MySurvey Η MySurvey είναι μια κοινότητα ατόμων που δεσμεύεται να μοιράζεται τις απόψεις της μέσω online ερευνών.Εκτιμώντας το χρόνο και την προσπάθεια που αφιερώνεται από τα μέλη της, δίνει ανταμοιβή με MySurvey πόντους για κάθε έρευνα που συμπληρώνουν.

Έτσι τα μέλη της κοινότητας που επωφελούνται από το δυνατότητα, μπορούν να εξαργυρώσουνε τους πόντους τους για δωροεπιταγές, κουπόνια PayPal κ.ά.

SaveAndWin.GR - Toluna GR Toluna GR Η Toluna GR είναι μια ιστοσελίδα όπου o κάθε χρήστης μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του online, κερδίζοντας πόντους για δώρα και άλλα έπαθλα.Τα δώρα είναι πάρα πολλά και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάλογα με τους πόντους που έχει συγκεντρώσει το κάθε μέλος.

Επιπλέον, κάθε μήνα πραγματοποιούνται κληρώσεις ανάμεσα στα ενεργά μέλη και χαρίζονται επιπλέον μεγάλα δώρα ή πόντοι, για να επιλέξουν αυτά όποιο θέλουν!

Μια πολύ καλή υπηρεσία που ανταμείβει τα μέλη της για το χρόνο και τη συμμετοχή τους στις έρευνες

εγγραφείτε στο panel μελών της FocusOnline by FocusBari Focus Bari

(ανενεργό προσωρινά)

Ίσως η πιο γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων και έρευνας αγοράς στην Ελλάδα. Μια εταιρία αμιγώς Ελληνική, με εμπειρία στον χώρο των δημοσκοπήσεων από το 1988, με πολύ μεγάλο πελατολόγιο και κύρος.

Η κάθε συμμετοχή σε έρευνα αντιστοιχεί σε πόντους. Με την ολοκλήρωση κάθε συμμετοχής σε μια έρευνα, μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε την συλλογή πόντων ή την συμμετοχή σε κλήρωση για δώρα.
Κάθε φορά που θα λαμβάνετε πρόσκληση για να συμμετάσχετε σε μια έρευνα, θα ενημερώνεστε και για τους πόντους που αντιστοιχούν σε αυτή, ή το δώρο που θα κληρωθεί. Μόλις συμπληρώσετε 500 πόντους, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με μια δωροεπιταγή από τις πολλές συνεργαζόμενες μη την focus επιχειρήσεις.
https://www.saveandwin.gr/view/pgnomesgr Πολύτιμες Γνώμες Τα μέλη επιβραβεύονται για τη συμμετοχή τους στις έρευνες με «μετρητά» και όταν ο λογαριασμός τους φτάσει στο απαραίτητο όριο, τότε μπορούν να εξαργυρώσουν τα χρήματά τουςσε μια ποικιλία από κουπόνια.Για κάθε επιτυχημένα ολοκληρωμένη έρευνα υπάρχει αμοιβή που κυμαίνεται ανάμεσα στα 0,50 και στα 7 ευρώ, η οποία θα προστίθεται στο λογαριασμό του μέλους στο polytimes gnomes μέσα σε 28 ημέρες.

Επιπρόσθετα, όσοι χρήστες εγγράφονται, θα λαμβάνουν μέρος και σε μια κλήρωση για να κερδίσουν δωροεπιταγές Accentiv αξίας 100 ευρώ!

[stextbox id=»info-blue-mine»]Η εγγραφή σε όλους τους τόπους είναι δωρεάν και η διαγραφή δυνατή όποτε το θελήσει το μέλος και σύμφωνα πάντα με τη διαδικασία που προσφέρει η κάθε εταιρία.[/stextbox] [stextbox id=»info-red-mine»]Σας παρακαλούμε, να έχετε υπόψιν σας πως, το όποιο οικονομικό όφελος μπορεί να έχετε από τη συμμετοχή σας σε έρευνες των παραπάνω ή άλλων εταιριών, ΔΕΝ αποτελεί εργασία από το σπίτι και δεν εγγυάται συγκεκριμένες μηνιαίες αποδοχές. Η συμμετοχή είναι απολύτως εθελοντική.[/stextbox]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θέλω να φανω σαν τον απιστο θωμά ,αλλά εχει ποτέ κερδίσει κανεις κάτι απο ολες αυτές τις εταιρίες; Μία απο αυτές ισχυριζεται ότι στέλνει επιταγές με μετρητά στο σπίτι !!!Πώς μπορώνα ξέρω αν ειναι αξιόπιστες αυτές οι πληροφορίες ;Υπάρχει κάποιος που να εχει δοκιμάσει και να εχει δει κέρδος ή δωροεπιταγές;

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here