Βοήθεια στην επικοινωνία σας με το κοινό και την προώθηση της επιχείρησης

Υπηρεσίες διαφήμισης & επικοινωνίας – Προωθητικές ενέργειες


Διαγωνισμοί / Κληρώσεις

Οι μειώσεις τιμών όταν αυτές ανακοινώνονται και χρησιμοποιούνται με έξυπνο τρόπο, έχει αποδειχθεί πως μπορούν να τραβήξουν την προσοχή των πελατών σας ή το σημαντικότερο, να προσελκύσουν νέους. Μια ειδική προσφορά μπορεί να πείσει τους αβέβαιους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας και ένας διαγωνισμός μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτά!

Εφόσον χρησιμοποιηθεί η ίδια η προσφορά σαν εργαλείο, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την επιχείρηση ακόμα και μετά τη λήξη της (προσέλκυση πελατών για παρεμφερή ή παράγωγα προϊόντα, εδραίωση προφίλ επιχείρησης).

Αν αποφασίσετε πως αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε, το SaveAndWin.gr μπορεί να κάνει πολλά για σας, για την επιχείρησή σας. Είτε το αντικείμενό σας είναι η πώληση αγαθών είτε είναι η παροχή υπηρεσιών και ανεξάρτητα από το μέγεθός της, έχετε τη δυνατότητα να διεξαγάγετε μέρος των προωθητικών σας ενεργειών μέσα από τις σελίδες μας και αυτό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Παρότι η προβολή όλων των διαγωνισμών είναι εκ μέρους μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχουν οι εξής επιπλέον επιλογές από εσάς:

Αν την διεξαγωγή την αναλάβετε εσείς:

1. Η απλή δημοσίευση του διαγωνισμού σας στο Save & Win GREECE χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση:

 • Ο διαγωνισμός σας, εφόσον υπάρξουν αναρτήσεις άλλων νέων διαγωνισμών της ίδιας κατηγορίας με το δικό σας, ενδέχεται να μην είναι στην πρώτη σελίδα της κατηγορίας του. Αυτό πάντα είναι συνάρτηση του αριθμού των νέων διαγωνισμών που θα αναρτηθούν. Θα είναι πάντα όπως προσπελάσιμος από τα μέλη μας, σε όποια σελίδα και αν μεταφέρετε με τον καιρό.
 • Αναλόγως της σημασίας του δώρου που έχετε θέσει, μπορεί να αποσταλεί με email στα μέλη μας, μπορεί και όχι.
 • Δεν θα γίνει επαναληπτική ανάρτησή του, ούτε επαναληπτική αποστολή του με email στα μέλη μας, εκτός και αν αυτό κριθεί σκόπιμο από μέρους μας.
2. Η αποστολή του διαγωνισμού για δημοσίευση με το Save & Win GREECE «ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»:
 • Ο διαγωνισμός σας θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του site μας αλλά και την πρώτη σελίδα της κατηγορίας στην οποία ανήκει για όλο το διάστημα της διεξαγωγής του.
 • Θα αποσταλεί με email στα μέλη μας κατά προτεραιότητα δύο (2) φορές κατ’ ελάχιστο, μία κατά την έναρξή του και μία ακόμη την παραμονή της λήξης του. Αν έχετε ορίσει χρονικό διάστημα διεξαγωγής μικρότερο των τριών ημερών, θα αποσταλεί μόνο μία φορά.
 • Η ιστοσελίδα σας θα αναρτηθεί σε πλαίσιο (widget) στο δεξί μέρος όλων των δημοσιεύσεων, με κείμενο ή banner, μεγιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο της επισκεψιμότητα προς αυτήν.
 • Μοναδική δικιά σας υποχρέωση σε αυτή την περίπτωση, η αναφορά του Save & Win σαν μοναδικού «Χορηγού Επικοινωνίας« του διαγωνισμού, στη σελίδα υλοποίησής του, με ενεργό σύνδεσμο στην σελίδα προβολής του στο Save & Win
 • Η συμφωνία αυτής της μορφής, ΔΕΝ απαγορεύει την προβολή του διαγωνισμού σας από άλλες ιστοσελίδες. Μπορείτε να τον προβάλετε όπου άλλου εσείς επιθυμείτε, δεν πρόκειται για συμφωνία «Αποκλειστικής Προβολής«, αλλά για συμφωνία «Εμπλουτισμένης Προβολής και Προώθησης»

Αν την διεξαγωγή την αναλάβουμε εμείς:

Εάν εσείς δεν έχετε το χρόνο, τις γνώσεις ή και τα μέσα που χρειάζονται για τη διενέργεια του διαγωνισμού, μπορούμε εμείς να το κάνουμε για σας! Εσείς θα πρέπει να θεσμοθετείσετε το δώρο, μόνο αυτό!

Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα: τον έλεγχο εγκυρότητας συμμετοχών, την κλήρωση, την ενημέρωση του συμμετασχόντων για τα αποτελέσματά της!

Από εσάς ζητάμε μόνο:

 • Να αναφέρεται στο δικό σας σάιτ, «Ο διαγωνισμός παρουσιάζεται στο www.SaveAndWin.gr» (με ενεργό σύνδεσμο στη σελίδα μας, με banner ή με απλό κείμενο)
 • Να ΜΗΝ υπάρχει αντίστοιχος δικός σας σύνδεσμος για άλλη ιστοσελίδα.
 • Να αναφέρετε το www.SaveAndWin.gr σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο δημιουργήσετε για το σκοπό του διαγωνισμού.

Ανακοίνωση εκδηλώσεων
Αν πρόκειτε να διοργανώσετε κάποια αξιόλογη εκδήλωση με ελεύθερη όμως είσοδο για το κοινό ή θέλετε να δώσετε μέρος των εισιτηρίων δωρεάν ή με έκπτωση,  το SaveAndWin.gr μπορεί να αναλάβει να το δημοσιοποιήσει χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση από εσάς.

Μόνη υποχρέωση δική σας, η αναφορά του SaveAndWin.gr σε όλο το τυχόν επικοινωνιακό υλικό που θα εκδώσετε (αφίσες, flyer πχ), όπως και στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης ή της επιχείρησης, με ενεργό και καθαρό σύνδεσμο προς το SaveAndWin.gr


 Διανομή δωρεάν δειγμάτων μέσω ταχυδρομείου

Δεν υπάρχει πολλές φορές καλύτερος τρόπος να γνωρίσει το κοινό τα προϊόντα σας από το να τα δοκιμάσει! Αν λοιπόν έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε τη διανομή δειγμάτων ως μέθοδο προώθησης, το SaveAndWin.gr θα γνωστοποιήσει στους επισκέπτες του την προσφορά σας και θα τους παραπέμψει στην ιστοσελίδα σας για να συμπληρώσουν την φόρμα παραγγελίας για να παραλάβουν τα δείγματα.

Πλήθος προϊόντων μπορούν να διανεμηθούν με αυτήν τη μέθοδο, ειδικά αν πρόκειται για προϊόντα που δεν απαιτούν μεγάλη συσκευασία (πχ καλλυντικά, αρώματα, δωροεπιταγές που μπορεί να συνδυάζονται και με αγορές άλλων προϊόντων ή υπηρεσιών).


Διανομή διαφημιστικών δώρων μέσω ταχυδρομείου

Αν θέλετε να διαθέσετε στο κοινό διαφημιστικά δώρα της επιχείρησής σας, όπως πχ αναπτήρες, μπρελόκ, καπέλα, μπλουζάκια, στυλό, ημερολόγια κτλ, το SaveAndWin.gr θα γνωστοποιήσει στους επισκέπτες του την προσφορά σας και θα τους παραπέμψει στην ιστοσελίδα σας ή στη φυσική σας έδρα, για να συμπληρώσουν την φόρμα παραγγελίας σύμφωνα με τους δικούς σας όρους (πχ μπορεί να θέλετε να στείλετε τα δώρα σας μόνο στην πόλη σας, στο νομό σας ή να θέσετε οποιαδήποτε άλλη προϋπόθεση) .

Τα διαφημιστικά αυτά δώρα, εφόσον έχουν κάποια χρηστικότητα και εμπεριέχουν τα στοιχεία της επιχείρησής σας (λογότυπο, αντικείμενο, διεύθυνση), μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά μέσα προώθησης και δημιουργίας ενός ισχυρού εταιρικού προφίλ.


Διάθεση Εκπτωτικών Κουπονιών

Ένας άλλος τρόπος προώθησης για την επιχείρηση, μπορεί να γίνει η διάθεση εκπτωτικών κουπονιών. Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να είναι είτε ηλεκτρονικά, ένας κωδικός αριθμός επιβεβαίωσης δηλαδή, είτε μπορούν να έχουν και έντυπη μορφή, εκτυπώσιμη από τους λήπτες της έκπτωσης.

Με την μέθοδο αυτή η επιχείρηση έχει την ευχέρεια να επιλέξει εκ των πρότερω το πλήθος των προϊόντων που θέλει να διαθέσει σε μειωμένη τιμή ή και δωρεάν (πχ οι πρώτοι δέκα θα το πάρουν δωρεάν, οι επόμενοι είκοσι με έκπτωση 20% κτλ) .

Η έκδοση των κωδικών αριθμών ή των εκτυπώσιμων από τους επισκέπτες κουπονιών, γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής που έχουμε αναπτύξει για αυτό το σκοπό και παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια από προσπάθειες κακόβουλης χρήσης (πχ εξαπάτηση μέσω αντιγραφής).

Η σχεδίαση του κουπονιού μπορεί να γίνει από εσάς ή αν δεν έχετε τη ευχέρεια, μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς!
Αυτό χωρίς κόστος, δωρεάν! Μόνη σας υποχρέωση αυτό που αναφέραμε και στις άλλες περιπτώσεις, δηλαδή:

 • Να αναφέρεται στο δικό σας σάιτ, «Η διάθεση των κουπονιών γίνεται από το www.SaveAndWin.gr» (με ενεργό σύνδεσμο στη σελίδα μας, με banner ή με απλό κείμενο)
 • Να ΜΗΝ υπάρχει παράλληλη διάθεση των κουπονιών από άλλη ιστοσελίδα (μόνο αν κάνουμε εμείς τη σχεδίαση του κουπονιού).
 • Να αναφέρετε το www.SaveAndWin.gr σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο δημιουργήσετε για το σκοπό της προώθησης των κουπονιών

Γενικές προϋποθέσεις και όροι

Για την προστασία τον επισκεπτών μας, αλλά και για την διαφύλαξη της αξιοπιστίας μας, είναι απαραίτητο και λογικό, να θέσουμε ορισμένους απλούς όρους χρήσης όλων των παραπάνω υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε για την προώθηση της επιχείρησής σας:

 • Οι όροι διεξαγωγής των διαγωνισμών/κληρώσεων, της διάθεσης εκπτωτικών κουπονιών, της αποστολής δωρεάν δειγμάτων και κάθε παρόμοιας μορφής ενέργεια που θα παρουσιαστεί από τις σελίδες μας, θα πρέπει να έχει ξεκάθαρους όρους, προσβάσιμους σε όλους τους συμμετέχοντες, ελεύθερα και εύκολα, χωρίς παρεμποδιστικές διαδικασίες.
 • Δεν μπορούν να παρουσιαστούν προϊόντα ή υπηρεσίες που είναι αντίθετοι με το Νόμο ή τα χρηστά ήθη.
 • Δεν μπορούν να παρουσιαστούν προϊόντα ή υπηρεσίες που απαιτούν τη συμμετοχή ανήλικων. Σε περιπτώσεις επιθυμίας διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών για χρήση από ανήλικους (πχ παιχνίδια, πάρτι γενεθλίων, μωρουδιακά), θα πρέπει οι όροι διεξαγωγής τους να  είναι τέτοιοι που να απαιτούν τη συμμετοχή ενηλίκων.
 • Τα στοιχεία των συμμετασχόντων, (email, τηλέφωνα, ip σύνδεσης κά), εάν αυτά έχουν καταγραφεί, και εφόσον τη διεκπεραίωση την αναλάβει το SaveAndWin.gr, δεν μπορούν να διατεθούν σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο στο δωροθέτη. Τα μόνα στοιχεία που θα δωθούν είναι αυτά των νικητών. Σκοπός αυτού του όρου είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών μας και η λογική αυστηρότητα της νομοθεσίας για το θέμα αυτό.
 • Κάθε επιχείρηση ή οργανισμός που θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας για αποκλειστική παρουσίαση, θα πρέπει να μας δηλώσει κάποια φυσική έδρα (διεύθυνση – τηλέφωνο)  καθώς και κάποιον υπεύθυνο επικοινωνίας
 • Καταχωρήσεις που θα αλλάξουν τους όρους διεξαγωγής και διενέργειας μετά την έναρξή τους θα αφαιρούνται άμεσα!
 • Καταχωρήσεις που αθετούν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο SaveAndWin.gr (όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω), θα αφαιρούνται άμεσα!

[stextbox id=»alert»]Για τη σχετική νομοθεσία δείτε για αρχή εδώ και εδώ. Σε κάθε όμως περίπτωση, αποκλειστικός υπεύθυνος για την γνώση, κατανόηση και τήρηση της για κάθε περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία είναι η επιχείρηση ή ο οργανισμός που αποφασίζει τη διεξαγωγή της καμπάνιας και όχι το μέσο παρουσίασής της ή και υλοποίησής της, στην προκειμένη περίπτωση το SaveAndWin.gr[/stextbox]

[stextbox id=»info»]Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφόρηση και ενημέρωση, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας[/stextbox]