Πολιτική Κοινωνικής Δικτύωσης

Το SaveAndWin.gr, η πληρέστερη πλατφόρμα παρουσίασης διαγωνισμών και προσφορών σε Ελλάδα και Κύπρο, με περίπου 60.000 μοναδικούς χρήστες τον μήνα, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει το γεγονός ότι σήμερα, ένα πολύ μεγάλο μέρος πληροφορίας του χώρου και του αντικειμένου αυτού, διακινείται και αναπαράγεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα δημοφιλή sites τύπου facebook και twitter αποτελούν χώρους συζήτησης και δημόσιου διαλόγου.

Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας, αλλά και τους επισκέπτες της σελίδας μας να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την ευρύτερη διάδοση της πληροφορίας της ύπαρξης διαγωνισμών, προσφορών και άλλων ενεργειών που μπορούν, με τη σωστή και συνετή χρήση και διαχείρισή τους, να προσφέρουν κάποιο όφελος. 

Σας προσκαλούμε να σχολιάζετε, να αναρτάτε links και να μοιράζεστε πληροφορίες και video μαζί μας, στο πλαίσιο αυτής της διαδικτυακής ομάδας.

Σημείο-κλειδί, σε όλη αυτή τη συμμετοχή θα πρέπει να είναι ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των μελών της κοινότητας, ακόμα και όταν υπάρχουν αντίθετες απόψεις ή και προσωπικά οφέλη πάνω σε ορισμένα θέματα. To ίδιο ισχύει ασφαλώς και για όλους εσάς που έχετε επιλέξει να μας «ακολουθήσετε» στο Διαδίκτυο, στην επίσημη σελίδα μας, στο https://www.facebook.com/saveandwin.gr.

Θα επανεξετάζουμε τακτικά τη σελίδα, προσπαθώντας να απαντούμε σε τυχόν ερωτήματα και αιτήματά σας και να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες.

Για τη διασφάλιση των ανωτέρω, θέσαμε μερικούς απλούς κανόνες χρήσης της σελίδας μας:

 1. Για να προβείτε σε δημοσίευση στη σελίδα fb του Save&Win ή/και για να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφόρηση από τους συνεργάτες του SaveAndWin.gr, θα πρέπει να είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι και να έχετε το δικαίωμα, όπως το ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία, της δικαιοπραξίας.
 2. Να λαμβάνετε υπόψιν σας και να σέβεστε την ιδιωτικότητα: Μην μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που αφορούν άλλους ανθρώπους. Όταν δίνετε προσωπικές σας πληροφορίες στο site του Save&Win να είστε σίγουροι πως το κάνετε με τους υπεύθυνους λειτουργίας αυτού.
 3. Όταν γίνεστε μέλος της κοινότητας του Save&Win, συμφωνείτε να μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες δραστηριότητες:
  • Παραβίαση οποιουδήποτε τοπικού ή κρατικού νόμου και κανονισμού, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με οποιοδήποτε περιεχόμενο που στέλνετε ή λαμβάνετε, όπως αναφέρεται σε αυτήν την πολιτική.
  • Φροντίστε οι αναρτήσεις σας να είναι «καθαρές»: όχι άσεμνες, παραπλανητικές ή παράνομες ή αλλοιωμένες αναρτήσεις. Αποφύγετε τις επιθετικές, δυσφημιστικές ή απειλητικές αναρτήσεις. Δώστε προσοχή στην τρόπο έκφρασης και το ύφος σας το οποίο θα μπορούσε ίσως να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και δυσάρεστες για όλους καταστάσεις. Αποφύγετε αναρτήσεις οποιωνδήποτε πληροφοριών ή/και άποψης μπορεί να συνιστά ή/και να υποκινήσει λεκτική βία ή/και φυλετικό, εθνοτικόθρησκευτικό, σεξουαλικό ρατσισμό ή και διάκριση.
  • Η οποιαδήποτε διαφημιστική ανάρτηση, επιχείρησης ή ιδιώτη, θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν επικοινωνίας με την Ομάδα Διαχείρισης Περιεχομένου του Save&Win. Απέχετε από την αποστολή «spam» κάθε είδους. Το Save&Win διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει ποιο υλικό είναι κατάλληλο για τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσής του. Το Save&Win θα αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό το οποίο, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, κρίνει ως ακατάλληλο.
  Μίμηση οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας ή ψευδής δήλωση ή παραποίηση σχέση σας με κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ιδιαίτερα με το Save&Win.
  Κοινή χρήση ή διανομή οποιουδήποτε υλικού που δεν σας ανήκει ή δεν έχετε δικαίωμα να διανέμετε.
  • Μετάδοση οποιοδήποτε υλικού που παραβιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα των εμπλεκομένων μερών.
 4. Το SaveAndWin.gr έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις και κοινό με έναν τρόπο επωφελή και για τους δύο. Δεν είναι όμως χώρος «άντλησης πελατών» μέσω ψευδών ενεργειών ή εκμετάλλευσης των ενεργειών αυτών από το κοινό με τρόπο έκνομο. Ως εκ τούτου:
  •  Προσπάθεια εξαπάτησης του κοινού εκ μέρους επιχείρησης μέσω εικονικής προσφοράς, διαγωνισμού ή άλλου τύπου προωθητικής ενέργειας, θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τον μόνιμο αποκλεισμό της επιχείρησης αυτής από την προβολή της στο Save&Win αλλά και την ενημέρωση των Αρχών για την πράξη αυτή, με τις όποιες νομικές συνέπειες.
  •  Προσπάθεια εξαπάτησης ή και εκβιασμού επιχείρησης εκ μέρους ιδιώτη, μέσω δυσφήμισης ή απειλής δυσφήμισης, πλαστοπροσωπίας ή άλλης έκνομης ενέργειας, θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ενημέρωση των Αρχών για την πράξη αυτή, με τις όποιες νομικές συνέπειες.
 5. Το Save&Win έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί, να απαγορεύει, να περιορίζει ή να εμποδίζει την πρόσβασή σας σε οποιαδήποτε από τις κοινωνικές ιδιότητες των μέσων δικτύωσης ή ενημέρωσής του, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, για οποιονδήποτε λόγο, και κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια. 
 6. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αφαιρέσουμε, να διαγράψουμε ή να εμποδίσουμε οποιαδήποτε περιεχόμενο ή υλικό παραβιάζει κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, τα πρότυπα που ορίζονται στο παρόν κείμενο. Οποιοσδήποτε αναρτά μη επιτρεπόμενο περιεχόμενο ενδέχεται να αποκλεισθεί από αυτή την κοινότητα.
 7. Το  SaveAndWin.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οτιδήποτε εμπεριέχεται σε links στη σελίδα μας που οδηγούν σε περιεχόμενα ή ιστοσελίδες τρίτων.
 8. Υπεύθυνη για την τήρηση των όρων κάθε προωθητικής ενέργειας μέσω προσφοράς, διαγωνισμού, αποστολή δειγμάτων κτλ, είναι η κάθε επιχείρηση που διοργανώνει την ενέργεια αυτή και ΟΧΙ το SaveAndWin.gr. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ελέγχουμε την αξιοπιστία κάθε μίας από αυτές, αλλά αδυνατούμε δυστυχώς να το πράξουμε σε όλες.
 9. Περιεχόμενο ή υλικό που δημοσιεύτηκε στις σελίδες ενημέρωσης, κοινωνικής δικτύωσης του Save&Win, αλλά και στο SaveAndWin.gr θεωρείται ιδιοκτησία του Save&Win. Με την αποστολή υλικού σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Save&Win ή στο SaveAndWin.gr, συμφωνείτε στην παραχώρηση στο Save&Win του δικαιώματος να αναπαράγει, να διανέμει, να επεξεργάζεται, να διαβιβάσει, να επιδείξει, να δημιουργήσει παράγωγα έργα, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη χρήση προς όφελός του.
 10. Το περιεχόμενο κάθε σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κάθε ιστοθέσης ενημέρωσης, θα πρέπει να έχει μόνο ενημερωτικούς σκοπούς. Το Save&Win δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι πλήρεις, ακριβείς ή έγκυρες. Η πληροφορία αυτή δεν είναι, ούτε θα πρέπει να θεωρείται, απόλυτη.
 11. Με την ανάρτηση υλικού στο SaveAndWin.gr ή σε κάποιο μέσο κοινωνικής δυκτύωσής του, αναλαμβάνουμε όλη την ευθύνη που σχετίζεται με την ασφάλειά σας. Ωστόσο, κατά τη δημοσίευση περιεχομένου στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τη συσχέτισή του με την ιδιωτική σας ζωή και τη ζωή της οικογένειάς σας.

Με τη συμμετοχή σας στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Save&Win και στο SaveAndWin.gr, συμφωνείτε και αποδέχεσθε να συμμορφωθείτε με τους όρους της Πολιτικής που περιγράφεται παραπάνω.

Η μη αποδοχή αυτών των όρων θα έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία συμμετοχής σας στις κοινότητες κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης του Save&Win.

To Save&Win διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παραπάνω κανόνες οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλώ πραγματοποιείτε τακτικούς ελέγχους για να επανεξετάζετε την πολιτική μας.
Ημερομηνία τελευταίας αλλαγής: 2014-Νοε-13, ώρα 08:57