Σας παρακαλούμε επιβεβαιώστε!

SaveAndWin.GR - Εγγραφή στη λίστα παραληπτών των Ενημερωτικών μας Δελτίων – Σας παρακαλούμε επιβεβαιώστε!

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό Δελτίο Νέων Δημοσιεύσεων του Save & Win! και σας καλώς ορίζουμε στην μεγάλη μας παρέα.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας και προκειμένου να αποφύγουμε τις περιπτώσεις κακόβουλης χρήσης των email, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε το αίτημά σας με μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία.  Είναι μια μικρή ταλαιπωρία που εξασφαλίζει όμως την εγκυρότητα της αίτησής σας.

Σε λίγα λεπτά, θα λάβετε στο email που μας δηλώσατε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης από μας, στο οποίο και θα περιέχονται οδηγίες και ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης, πάνω στον οποίο και θα πρέπει απλά να κάνετε κλικ.

[stextbox id=»info-orange-mine»]Αν δεν δείτε το μήνυμά μας στα επόμενα λίγα λεπτά, σας παρακαλούμε ελέγξτε στον Φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας (Spam email folder) για την περίπτωση λανθασμένης διαγραφής του.
Αν δεν το δείτε ούτε εκεί, σας παρακαλούμε επαναλάβετε τη διαδικασία, ελέγχοντας για τη σωστή αναγραφή της διεύθυνσης του Email σας.[/stextbox]

[stextbox id=»Info-green-mine»]Πως να εξασφαλίσετε ότι θα λαμβάνετε χωρίς πρόβλημα τα mails του SaveAndWin, ρυθμίζοντας τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας[/stextbox]

SaveAndWin.GR - Σας παρακαλούμε επιβεβαιώστε! Για email στο Gmail

   

SaveAndWin.GR - Σας παρακαλούμε επιβεβαιώστε! Για email στο Yahoo Mail New/Classic

   

Από τις Ρυθμίσεις (settings) πλοηγούμαστε στην καρτέλα Φίλτρα (Filters) και επιλέγουμε Δημιουργία Νέου Φίλτρου (Create New Filter), στο πεδίο Από (From) συμπληρώνουμε τη διεύθυνση latestnews@saveandwin.gr και προχωρούμε στο επόμενο βήμα (click Next Step).

Σε αυτή την καρτέλα επιλέγουμε το πεδίο Σημείωση με αστέρι (Star It) και τελειώνουμε επιλέγοντας Δημιουργία Φίλτρου (Create Filter)

 

Πλοηγούμαστε στις Επιλογές και από εκεί στην στήλη διαχείρισης επιλέγουμε τα Φίλτρα. Από το μενού διαχείρισης των φίλτρων επιλέγουμε την Προσθήκη και στην οθόνη μας εμφανίζεται η σελίδα προσθήκης φίλτρου. Το ονομάζουμε SaveAndWin και συμπληρώνουμε στα πεδία From Header το email latestnews@saveandwin.gr και τικάρουμε το πεδίο match case.

Έπειτα επιλέγουμε στο πεδίο μετακίνηση μηνύματος σε Νέο Φάκελο και κάνουμε click στο κουμπί Προσθήκη Φίλτρου: εμφανίζεται ένα πεδίο εισαγωγής ονόματος νέου φακέλου, εισάγουμε το όνομα του φακέλου πχ. SaveAndWin και ολοκληρώνουμε την δημιουργία του φίλτρου.

 

SaveAndWin.GR - Σας παρακαλούμε επιβεβαιώστε! Για email στο MSN / Hotmail

     

Από τις Επιλογές, επιλέγουμε Περισσότερες επιλογές και κάνουμε click στην σελίδα των Επιλογών. Κάτω από την επιλογή Ανεπιθύμητη αλληλογραφία υπάρχει η επιλογή Ασφαλείς και αποκλεισμένοι αποστολείς: κάνουμε click σε αυτή την επιλογή.

Από αυτό το σημείο επιλέγουμε και πλοηγούμαστε στη σελίδα Ασφαλείς αποστολείς, στο πεδίο Αποστολέας ή τομέας για σήμανση ως ασφαλούς:, πληκτρολογούμε τη διεύθυνση latestnews@saveandwin.gr και επιλέγουμε Προσθήκη στη λίστα. Οι επιλογές σας αποθηκεύονται αυτόματα.

     

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!