δωρεάν προσκλήσεις για θέατρο, κινηματογραφικές προβολές, προσκλήσεις για κέντρα διασκέδασης και πολλά άλλα!


Στις παρακάτω ιστοσελίδες θα μπορείτε να βρίσκετε -σχεδόν- κάθε εβδομάδα διαγωνισμούς ή και απλή διάθεση για προσκλήσεις και είσοδο σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλα.

Να τα παρακολουθείτε όλα αυτά καθημερινά, απλά δεν γίνεται. Εμείς είμαστε όμως εδώ, θα βρίσκουμε τους καλύτερους από αυτούς και θα σας τους παρουσιάζουμε στις σελίδες μας!

[stextbox id=»alert»]Η διαδικασία συμμετοχής για να κερδίσετε ή πάρετε την οποιαδήποτε νίκη / πρόσκληση ή άλλο, καθορίζεται από το το κάθε σάιτ και μπορεί να αλλάξει στην πορεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτεί μια απλή εγγραφή των στοιχείων σας στη σχετική φόρμα ή στο newsletter. Αν δεν μπορέσετε να αναγνωρίσετε τη διαδικασία, θα πρέπει να συμβουλεύστε τη βοήθεια του κάθε ενός για να δηλώσετε επιτυχώς τη συμμετοχή σας![/stextbox]

σελίδες με ποικίλο περιεχόμενο


SaveAndWin.GR - δωρεάν προσκλήσειςΤο GO OUT είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις. Αν και η υπηρεσία είναι συνδρομητική, αυτό κάθε άλλο παρά μειονέκτημα είναι.

Με ένα πραγματικά πολύ μικρό κόστος (12 μόλις ευρώ η έκδοση της κάρτας), τα μέλη, έχουν μόνιμες και πολύ καλές εκπτώσεις σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, μεγάλες πρεμιέρες, συναυλίες και πάρα πολλές άλλες εκδηλώσεις, τέχνης, πολιτισμού και διασκέδασης, σε bar-club, σε εστιατόρια αλλά και σε εκδοτικούς οίκους. Η απόσβεση για την έκδοση της κάρτας μέλους, γίνεται πρακτικά ίσως και από την πρώτη φορά που κάποιος θα κάνει χρήση της υπηρεσίας.

Υπάρχουν πάντα σε ισχύ πολλοί και ενδιαφέροντες διαγωνισμοί στους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν μόνο τα μέλη και με με πάρα πολύ απλή διαδικασία:  το μέλος επιλέγει απλά την εκδήλωση στην οποία θέλει να συμμετάσχει και τίποτα άλλο!


Θέατρο και σχετικά


Κινηματογράφος και σχετικά


Μουσικές εκδηλώσεις και σχετικά


Παιδικά θεάματα και σχετικά


Περιστασιακοί διαγωνισμοί ανακοινώσιμοι στο Facebook

Στις παρακάτω ιστοσελίδες θα βρείτε διαγωνισμούς που ανακοινώνονται αποκλειστικά στο Facebook. Δεν υπάρχει κάποια χρονική σταθερά, δεν ανακοινώνονται δηλαδή με κάποια ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία συχνότητα αλλά όταν κριθεί σκόπιμο από τους χορηγούς.

[stextbox id=»alert»]Αν θέλετε να συμπεριλάβουμε την δικιά σας σελίδα στη λίστα μας ή αν ξέρετε κάποια άλλη σελίδα που νομίζετε πως θα πρέπει να την συμπεριλάβουμε ή βρείτε κάποια από αυτές που αναφέρουμε που δεν δουλεύει, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας[/stextbox]

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here