Δωρεάν Δείγματα Προϊόντων

Παλιότερα, τα δωρεάν δείγματα ήταν κάτι που δεν είχε μεγάλη διάδοση, ούτε ο κόσμος το ζητούσε πολύ. Η αγοραστική δύναμη ήταν πολύ μεγαλύτερη και δεν υπήρχε πρόβλημα ακόμα και για αγορές δοκιμής κάποιου προϊόντος. Οι εποχές όμως (δυστυχώς…) άλλαξαν και πλέον αρκετές εταιρίες έχουν εντάξει στο μάρκετινγκ προώθησή τους την διάθεση δωρεάν δειγμάτων προκειμένου να προσελκύσουν το κοινό που τους ενδιαφέρει.

Για όλους αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν,  έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις εταιρίες που έχουμε βρει πως διαθέτουν στο κοινό δείγματα προϊόντων χωρίς υποχρέωση αγοράς.

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν πως κάθε σελίδα από αυτές που δίνουν τις προσφορές, έχει τη δικιά της πολιτική, διαδικασία και κανόνες, οι οποίοι και μπορούν να αλλάξουν. Γενικά όμως, τις περισσότερες φορές, απαιτείται από τους επιθυμούντες  η συμπλήρωση των στοιχείων τους στη σχετική κάθε φορά φόρμα και η αποδοχή των όρων της κάθε προσφοράς.

Κάποια από τα προϊόντα μπορεί να είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένες ομάδες (πχ για παιδιά, για μέλλουσες μητέρες, για άτομα 3ης ηλικίας κτλ), με τις εταιρίες να αποφασίζουν τον τρόπο που ελέγχουν και επιβεβαιώνουν την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται.

Πάνες Ενηλίκων TENA (για άνδρες)

Ζητήστε και λάβετε δείγματα από τις πάνες ενηλίκων TENA (για άνδρες).

Ζητήστε το δικό σας δωρεάν πακέτο δειγμάτων “Διατήρησε τον έλεγχο”, επιλέγοντας από τις διαθέσιμες επιλογές τα δείγματα που σας ενδιαφέρουν και ανακαλύψτε πώς θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων.

Εξυπηρετούνται ταχυδρομικές διευθύνσεις από όλη την Ελλάδα και οι αποστολές, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρίας στη σελίδα της, γίνονται με διακριτική συσκευασία που δεν επιτρέπει την αποκάλυψη του περιεχομένου της.

Πάνες Ενηλίκων TENA (για γυναίκες)

Ζητήστε και λάβετε δείγματα από τις πάνες ενηλίκων TENA (για γυναίκες).

Ζητήστε το δικό σας δωρεάν πακέτο δειγμάτων “Διατήρησε τον έλεγχο”, επιλέγοντας από τις διαθέσιμες επιλογές τα δείγματα που σας ενδιαφέρουν και ανακαλύψτε πώς θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων.

Εξυπηρετούνται ταχυδρομικές διευθύνσεις από όλη την Ελλάδα και οι αποστολές, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρίας στη σελίδα της, γίνονται με διακριτική συσκευασία που δεν επιτρέπει την αποκάλυψη του περιεχομένου της.

Αυτοκόλλητα stickit.gr ( ξύλινα σχέδια και αυτοκόλλητα βινυλίου )

Ζητήστε και λάβετε δείγματα ξύλινα σχέδια και αυτοκόλλητα σπιτιού από το stickit.gr
Με βάση την αναφορά στη σελίδα, τα δείγματα μπορεί να είναι:

  • Δείγμα ως 10 cm , ξύλινη φιγούρα
  • Δείγμα ξύλινο προσκλητήριο με κείμενο
  • Άλλο δείγμα ( αυτοκόλλητο , δείγμα ταπετσαρίας )

Στην σελίδα της εταιρίας αναφέρεται πως υπάρχει χρέωση για το κόστος αποστολής των δειγμάτων.

Δώρα για τη μέλλουσα μαμά από το BabySpace.gr

Ζητήστε και λάβετε από το BabySpace.gr πακέτο με προϊόντα για τη μέλλουσα μαμά.

Το συγκεκριμένο πακέτο βοηθάει την έγκυο γυναίκα στην ιδιαίτερη περίοδο που βιώνει και την προετοιμάζει κατάλληλα για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο μέσα από παροχές, ειδικά επιλεγμένες για τις δικές της ανάγκες.

Το πακέτο “Για τη μέλλουσα μαμά” περιλαμβάνει: Δείγματα και ενημερωτικά έντυπα για τη μέλλουσα μητέρα και το μωρό της.
Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε το πακέτο «Για τη μέλλουσα μαμά»;

  • Να είστε μέσα στις πρώτες 500 μέλλουσες μαμάδες που θα το παραγγείλουν, τον συγκεκριμένο μήνα.
  • Να βρίσκεστε στον 7ο με 9ο μήνα της εγκυμοσύνης
  • Από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία του πακέτου, υπολογίστε ότι θα το παραλάβετε εντός 2 μηνών.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η παραπάνω λίστα να είναι επικαιροποημένη, να έχει μόνο ενεργές καμπάνιες για δωρεάν δείγματα. Αν παρόλα αυτά, εντοπίσετε κάποια που δεν είναι πλέον ενεργή, σας παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας για να την αφαιρέσουμε!

Σε όφελος όλων μας είναι να έχουμε μια λίστα με πολλές αλλά πάνω από όλα, με έγκυρες καμπάνιες.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΠΩΣ ΤΟ SAVE&WIN.GR ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΕΤΟΥΝ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΟ Save&Win.gr ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

SaveAndWin.gr
Logo
Shopping cart