Διοργάνωση Διαγωνισμού – Γιατί με το Save&Win;


SaveAndWin.GR - Δημιουργήστε σωστά έναν διαγωνισμό για να προσελκύσετε νέους πελάτες!Όλες οι επιχειρήσεις, ζητούν ένα πράγμα: να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους, να προωθήσουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους. Σε εποχές τόσο δύσκολες όσο οι σημερινές, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η διαφήμιση δεν είναι κόστος. Είναι αναγκαιότητα, είναι επένδυση.

Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημιστεί μια επιχείρηση, για να προσεγγίσει το κοινό. Ίσως και να έχετε ασχοληθεί με κάποιους.

[stextbox id=»info-red-mine»] Ποιο είναι όμως το Νο1 όπλο των μεγάλων εταιρειών, το μυστικό τους για την διεύρυνση των “fans” τους στο facebook και κατά συνέπεια της αίγλης τους και της επικοινωνίας στο κορυφαίο Social Network;

Η απάντηση είναι εύκολη: οι Διαγωνισμοί! [/stextbox]

SaveAndWin.GR - Δημιουργήστε σωστά έναν διαγωνισμό για να μεγαλώσετε το κοινό που σας παρακολουθεί!Τι θα πετύχετε με λίγα λόγια; Πολλά Likes, μεγάλη Φήμη, Μεγάλο Κέρδος!
Σίγουρα το ξέρετε πολύ καλά πως, ο αριθμός των μελών μιας σελίδας, δεν είναι ένα νούμερο χωρίς σημασία. Είναι κριτήριο επιτυχίας!

Το κοινό πλέον ξέρει τι θέλει. Η δύναμη μίας Κλήρωσης Δώρου πραγματικά θα φανεί από την στιγμή που θα ξεκινήσετε και θα δημοσιεύετε το διαγωνισμό σας. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να γεμίσει μία σελίδα με νέα μέλη, likes, πολλά likes, κοινοποιήσεις, και φυσικά κέρδος, γιατί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και χωρίς να πληρώνετε το “χαράτσι” του facebook για την αντίστοιχη προώθηση, θα έχετε ένα νέο, δραστήριο κοινό, που θα αλληλοεπιδρά μαζί σας, θα ενημερώνετε από σας, θα μπορέσει να αγοράσει από σας!

Ανάλογα με το δώρο ή την υπηρεσία που θα προσφέρετε στο κοινό σας στο facebook, ανάλογα θα εκτιναχθεί ο αριθμός των Likes της σελίδας σας!

Γιατί να δημιουργήσω έναν διαγωνισμό;

SaveAndWin.GR - Δημιουργήστε σωστά έναν διαγωνισμό για να μεγαλώσετε τη φήμη σας!Για να αποκτήσετε τη Δύναμη που χρειάζεστε: για να προβάλετε, να προωθήσετε τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας, να έρθετε σε επαφή με το κοινό σας.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν παρουσιαστεί, το 80% των χρηστών Internet έχουν συμμετάσχει σε μία κλήρωση ή διαγωνισμό μέσα στον τελευταίο χρόνο ενώ ένα 50% παίρνει μέρος τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.

Έχει επίσης αποδειχθεί πως, οι επιχειρήσεις που εντάσσουν τους διαγωνισμούς στις ενέργειες προβολής τους, έχουν διπλάσιους fans στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης απ’ ότι επιχειρήσεις που δεν κάνουν τέτοιες ενέργειες.

Τι σημαίνει αυτό; διπλάσιες ευκαιρίες να μεταδώσουν το μήνυμά τους, διπλάσιες ευκαιρίες να δημιουργήσουν πωλήσεις!

[stextbox id=»Info-green-mine»]Μελέτες του κλάδου, αναφέρουν πως το 79% του κοινού των social media  είναι πολύ πιθανόν να κάνουν τις αγορές τους σε προϊόν ή υπηρεσία κάποιας από τις σελίδες στις οποίες είναι μέλη.[/stextbox]

Απλά διοργάνωση ή σωστή διοργάνωση;

Τα οφέλη της σωστής υλοποίησης ενός διαγωνισμού είναι πάρα πολλά και θα ακολουθούν, θα βοηθήσουν την επιχείρηση ακόμα και μετά τη λήξη του:

  • Θα κάνετε γνωστή την επιχείρησή σας αυξάνοντας την προβολή σας και τη διαδραστικότητα με τα μέλη σας
  • Θα δημιουργείτε την αίσθηση της οικειότητας γύρω από την επωνυμία σας, θα σας φέρει πιο κοντά στους πελάτες σας
  • Θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για τις προτιμήσεις των πελατών σας
  • Θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε και να επιβραβεύσετε τους πιο ένθερμους υποστηρικτές σας
  • Θα αυξήσετε τον αριθμό των μελών της σελίδα σας
  • Θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στη σελίδα σας, στο eshop σας
  • Θα μπορέσετε να συλλέξετε με νόμιμο και έγκυρο τρόπο email για τα επόμενα ενημερωτικά σας δελτία (newsletter) ή και αριθμούς τηλεφώνων για τις SMS καμπάνιες σας.
  • Θα μπορέσετε να ενημερώσετε το κοινό για τα νέα σας προϊόντα, τις νέες σας υπηρεσίες με τρόπο που φέρνει αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα από κάθε άλλη ενέργεια.

Γιατί να τον δημιουργήσω με το Save&Win; 

Το Save&Win έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, για να διοργανώσει έναν πραγματικά πετυχημένο διαγωνισμό για κάθε συνεργάτη του. Στα τρία και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και του κοινού και των επιχειρήσεων και αυτό γιατί σέβεται τις ανάγκες του. Έχει τις γνώσεις, έχει τον τρόπο!

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Ανάλυση: Το πρώτο που έχουμε μάθει όλα τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο είναι πως δεν «κάνουν όλα για όλους». Μπορεί να υπάρχουν κοινές ανάγκες, αλλά πάντα χρειάζονται διαφορετικές λύσεις. Η κάθε υλοποίηση έχει τις δικές της προτεραιότητες, το δικό της μήνυμα, τους δικούς της στόχους.

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Το Save&Win θα αναλύσει το πλάνο σας και θα επιλέξει την πιο κατάλληλη μορφή για τη διοργάνωσή του: απλή κλήρωση, διαγωνισμός φωτογραφίας, κουίζ, δημιουργία εκπτωτικού κωδικού είναι μόνο μερικές από τις μορφές που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να υποστηρίξουμε.

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Διάδοση: Έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασιών και μέσω αυτού, μπορούμε να εγγυηθούμε τη ταχύτατη διάδοση του διαγωνισμού των συνεργατών μας, πολλαπλασιάζοντας έτσι πάρα πολύ γρήγορα τα οφέλη.

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Στατιστικά: Καθ’ όλη τη διάρκεια διενέργειας του κάθε διαγωνισμού, παρακολουθούμε τα στατιστικά του στοιχεία έτσι ώστε να εντοπίσουμε τις τυχόν αδυναμίες και να τις διορθώσουμε άμεσα. Η ενημέρωση των συνεργατών μας με σχετικές αναφορές (reports) για την πορεία και εξέλιξή του γίνεται τακτικά και με τρόπο απόλυτα κατανοητό.

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Κινητές συσκευές: Με τον αριθμό των χρηστών κινητών συσκευών να αυξάνετε μέρα με τη μέρα, δεν θα μπορούσαμε να μην φροντίσουμε έτσι ώστε οι διαγωνισμοί μας να είναι προσβάσιμοι από όλα τα μοντέρνα smartphones και tablets. To Responsive Design είναι πλέον βασική απαίτηση.

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Κανόνες Facebook: Η εφαρμογή που θα επιλεγεί για την διοργάνωση, θα ακολουθεί τα Facebook Promotions Guidelines σχετικά με την διεξαγωγή διαγωνισμών στο Facebook, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ούτε με το διαγωνισμό, ούτε με τη σελίδα σας. Έχουμε δει δυστυχώς διαγωνισμούς να ακυρώνονται απότομα, σελίδες επιχειρήσεων να κατεβαίνουν, γιατί η διοργάνωσή τους δεν τηρούσε τους κανόνες αυτούς. Πολύ μεγάλο το ρίσκο για να μην το υπολογίσετε!

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Αξιοπιστία: Όσο και αν η διοργάνωση ενός διαγωνισμού φαίνεται κάποιες φορές απλή, εύκολη και σίγουρη υπόθεση, το κοινό, έχοντας «καεί» από ψεύτικους ή κακούς διαγωνισμούς, που δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα, πολλούς τους αγνοεί. Συνήθως τους διαγωνισμούς εκείνους που δεν έχουν αναρτημένους όρους συμμετοχής. Η σελίδα όρων διενέργειας διαγωνισμού είναι ίσως  πιο σημαντική και από τον ίδιο το διαγωνισμό. Καθορίζει το πλαίσιο διενέργειάς του, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις, τους περιορισμούς και προστατεύει και το διοργανωτή και τους συμμετέχοντες από οποιαδήποτε παρανόηση ή κακόβουλη χρήση.

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Ειδικά εφόσον στις απαιτήσεις της διοργάνωσής του είναι η συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων (email, αριθμοί τηλεφώνων, διευθύνσεις κτλ) των συμμετασχόντων για μετέπειτα χρήση τους από το διοργανωτή, τότε είναι απολύτως επιβεβλημένη η ύπαρξη σελίδας σωστά συνταγμένων όρων χρήσης, που να περιγράφουν όλο το πλαίσιο συγκέντρωσης, επεξεργασίας και διατήρησης των στοιχείων αυτών, έτσι ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας προωθητικές ενέργειες (αποστολή newsletters, sms κτλ)

[stextbox id=»download»]Η σωστή σύνταξη των όρων διενέργειας του διαγωνισμού σας είναι η σημαντική λεπτομέρεια που το Save&Win θα αναλάβει να υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. [/stextbox]

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Η παρακολούθηση και ο έλεγχος εγκυρότητας των συμμετοχών είναι διαρκής και η διαδικασία της κλήρωσης, όταν αυτή απαιτείτε από τη μορφή του διαγωνισμού, γίνεται με εφαρμογές που διασφαλίζουν την ακεραιότητά της.

Οπότε;

SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού – Γιατί να κάνω, γιατί με το το Save&Win;Ότι και να κάνετε, πρέπει να γίνει σωστά! Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς, για δοκιμές. Χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους με γνώσεις, με εμπειρία, ανθρώπους που θα σας ακούσουν και θα σας καταλάβουν, που θα σας κάνουν προτάσεις που θα οδηγήσουν σε λύσεις.

Το Save&Win, στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη διοργάνωση, στην προβολή και προώθηση τέτοιων ενεργειών. Το έχουν εμπιστευθεί και έχουν ζητήσει τη συνεργασία του πάνω από 500 εταιρίες, μικρές και μεγάλες στην προβολή των ενεργειών τους.

Ενδεικτικά και μόνο μπορούμε να αναφέρουμε ονομαστικά τα in.gr logoSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία ΔιαγωνισμούSaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού
Γιατί το κάνανε αυτό; Σίγουρα υπάρχει λόγος: Σημαντικότατη κατάταξη στη υπηρεσία μέτρησης επισκεψιμότητας SaveAndWin.GR - Δημιουργία Διαγωνισμού, χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, άριστη γνώση του χώρου, αξιοπιστία, αποτέλεσμα.

Το Save&Win μπορεί να γίνει ο συνεργάτης σας.

Μπορεί να βοηθήσει σε μία βασική ανάγκη που έχει κάθε επιχείρηση, όποιο και αν είναι το μέγεθός της: Να αναπτυχθεί.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να δουλέψουμε μαζί για την αύξηση της απήχησης της δουλειάς σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και πολύ σύντομα, μέλος της Ομάδας μας θα σας καλέσει. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μόνο να κερδίσετε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here