Βιβλία και ΈντυπαΔιαγωνισμοί (Όλοι)

Διαγωνισμός Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης με δώρο τρία αντίτυπα του βιβλίου «Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά»

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης με δώρο τρία αντίτυπα του βιβλίου "Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά"

Το Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν τρία αντίτυπα του βιβλίου «Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά» του Τζόναθαν Σάφραν Φόερ από τις Εκδόσεις Κέδρος 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 23/2!

«Ο εννιάχρονος Όσκαρ Σελ δεν έχει καμία σχέση με τους συνομηλίκους του. Είναι πολυτάλαντος και πολυπράγμων: εφευρέτης, ερασιτέχνης εντομολόγος, ειρηνιστής, επιστολογράφος, μουσικός κρουστών, δεινός τεχνίτης οριγκάμι, ντετέκτιβ και χορτοφάγος.
Όταν ο πατέρας του σκοτώνεται κατά την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, ο Όσκαρ ξεκινάει μια περιπλάνηση στους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, με σκοπό να διελευκάνει το μυστήριο που κρύβει το κλειδί που ανακαλύπτει στην ντουλάπα του πατέρα του. Μέσα από αυτή την αναζήτηση, ο Όσκαρ θα έρθει σε επαφή με διάφορους ανθρώπους και θα γνωρίσει, έστω για λίγο, τις ζωές τους. Θα εξερευνήσει επίσης το τραύμα της 11ης Σεπτεμβρίου μέσα απ’ τους βομβαρδισμούς της Δρέσδης και της ρίψης της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, για να καταλήξει σ’ ένα προσωπικό ταξίδι που θα τον φέρει πιο κοντά στην ηρεμία και στη γαλήνη που τόσο πολύ αποζητά…»

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Θέλω επίσης να εγγραφώ ΔΩΡΕΑΝ στα Ενημερωτικά Δελτία!