Διαγωνισμοί (Όλοι)Δωροεπιταγές, Μετρητά, Προπληρωμένες ΚάρτεςΠροϊόντα και Υπηρεσίες Υγείας και ΥγιεινήςΡούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ Εμφάνισης

Διαγωνισμός Libresse Greece & Cyprus για δωροεπιταγές των 100€ για τα καταστήματα Οysho και πακέτα με προϊόντα Libresse! (4η εβδομάδα)

diagonismos-libresse-greece-cyprus-2018-04-24-saveandwingr_

Libresse Greece & Cyprus διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν δωροεπιταγές των 100€ για τα καταστήματα Οysho και πακέτα με προϊόντα Libresse.

Ο διαγωνισμός θα επαναλαμβάνεται σε εβδομαδιαία βάση. Από την κάθε κλήρωση θα προκύπτει ένας (1) μεγάλος νικητής και τέσσερις (4) μικρότεροι νικητές. Συνολικά θα γίνουν αντίστοιχα 4 κληρώσεις στις εξής ημερομηνίες: 3/4, 10/4, 17/4 και 24/4/2018.

Από την κάθε κλήρωση θα προκύπτει ένας (1) μεγάλος νικητής, κάτοικος Ελλάδας και τέσσερις (4) μικρότεροι νικητές, κάτοικοι Ελλάδας, καθώς και δυο (2) νικητές, κάτοικοι Κύπρου.
Οι τέσσερις (4) μεγάλοι νικητές, κάτοικοι Ελλάδας θα κερδίσουν από μια (1) δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώαπό τα καταστήματα Οysho.
Οι εικοσιτέσσερις (24) μικρότεροι νικητές θα κερδίσουν προϊόντα Libresse. Συγκεκριμένα, ο καθένας Θα κερδίσει :
Libresse Normal Σερβιέτα 14 τεμ.
Libresse Ultra Goodnight Σεβιέτα 10 τεμ.
Libresse Ultra Long Σερβιέτα 12 τεμ.
Libresse Σερβιετάκι Long 28 τεμ.
Libresse Σερβιετάκι Multistyle Normal 30 τεμ.
Libresse Σερβιετάκι Normal 32 τεμ.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Θέλω επίσης να εγγραφώ ΔΩΡΕΑΝ στα Ενημερωτικά Δελτία!