Διαγωνισμοί (Όλοι)Προσκλήσεις και Διασκέδαση

Διαγωνισμός ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Θέλετε να μάθετε που βρίσκεται το Voyager; Κερδίστε προσκλήσεις για την ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ “Το απώτατο σημείο της ανθρωπότητας”

28468147_10155551113258924_5589292557944475383_n

Θέλετε να μάθετε που βρίσκεται το Voyager;

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σε συνεργασία με το Thessaloniki International Film Festival σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για το διάσημο διαπλανητικό διαστημόπλοιο, αφού οι 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ “Το απώτατο σημείο της ανθρωπότητας” (The Farthest) της Έμερ Ρέινολντς το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 20:00, στο Ολύμπιον.

Μετά την προβολή, το κοινό θα συζητήσει με τον πολυβραβευμένο διαστημικό επιστήμονα και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Δρ. Σταμάτη Κριμιζή, σημαντικό στέλεχος της NASA, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αποστολές προς όλους τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς.

(Σημείωση του διοργανωτή: Παρακαλούμε πολύ να λάβουν μέρος μόνο όσοι θα μπορέσουν να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη στις 3/3 για την προβολή του εν λόγω ντοκιμαντέρ.)
Οι νικητές θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Πέμπτης 1/3 και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα από το διοργανωτή σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής της πρόσκλησης τους.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Θέλω επίσης να εγγραφώ ΔΩΡΕΑΝ στα Ενημερωτικά Δελτία!