Βιβλία και ΈντυπαΔιαγωνισμοί (Όλοι)

Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπο του βιβλίου του Νίκου Μεθωνίτη (Κακαγιά) «Το Τρεχαντήρι»

ceb4ceb9ceb1ceb3cf89cebdceb9cf83cebccf8ccf82-28-2-2018

Το Book Tales σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΗΓΗ προσφέρει στους αναγνώστες του ένα αντίτυπο του βιβλίου του Νίκου Μεθωνίτη (Κακαγιά) «Το Τρεχαντήρι«.

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία δύο οικογενειών που ξεκινάει τον Νοέμβρη του ’62, σε μια θάλασσα που λυσσομανά, με την πλοκή να εκτυλίσσεται καταιγιστικά μέσα στις ιδιαίτερες πολιτικοοικονομικές συνθήκες της εποχής.

Νοέμβρης του ’62 και σε μια θάλασσα που λυσσομανά, σφραγίζεται μια φιλία που σηματοδοτεί την αρχή του αόρατου νήματος που συνδέει τις ζωές δύο οικογενειών.

Ο έρωτας, πυρπολητής και ανυπέρβλητος, ανατρέπει κοινωνικές συμβάσεις, εσωτερικές αντιστάσεις και αρχές, έτσι αναδεικνύεται σε αυτό που πραγματικά είναι: καταλύτης που ρυθμίζει, όπως αυτός ορίζει, τη ρότα των γεγονότων.
Οι άνθρωποι ανήμποροι, αφήνονται να παρασυρθούν στον στρόβιλο της ροής του χρόνου, για να διαπιστώσουν στο τέλος το μέγεθος των αυταπατών που έτρεφαν για τις επιλογές, τις προσδοκίες και τις επενδύσεις των συναισθημάτων τους, μέσα στο ζοφερό κλίμα που διαμορφώνουν οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες της εποχής τους.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Θέλω επίσης να εγγραφώ ΔΩΡΕΑΝ στα Ενημερωτικά Δελτία!