Αρχική Διάφορα Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Unwrap it στα Public!

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Unwrap it στα Public!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Η μαγεία των δώρων είναι στα Public! Η μαγεία της έκπληξης και της χαράς όταν ξεδιπλώνεις το δώρο σου! Αυτή την εμπειρία θέλουν να σου χαρίσουν τα Public και στο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι τους.

Μια φωτογραφία με ένα δώρο κρύβεται πίσω από το αρχικό Public κουτί-δώρο που εμφανίζεται στη σελίδα του διαγωνισμού. Ένα κομμάτι της φωτογραφίας αποκαλύπτεται κάθε φορά που γίνεται 1 share από τους χρήστες, οι οποίοι καλούνται να καταλάβουν ποιο είναι το δώρο που κρύβεται. Ο πρώτος που θα το βρει, το κερδίζει!

Πώς δηλώνεις συμμετοχή;
Αν κατάλαβες ποιο είναι το δώρο, μπες στο Public.gr και αναζήτησέ το προϊόν. Γράψε στη σελίδα του διαγωνισμού στο τέλος της σελίδας τον #κωδικό του προϊόντος ή κάνε copy-paste το link του στο Public.gr. Ο πρώτος χρονολογικά χρήστης που αφήσει με comment τη σωστή απάντηση, το κερδίζει! Προσοχή: μόνο όσα comments είναι αναρτημένα σε αυτή τη σελίδα εδώ είναι έγκυρες συμμετοχές.

Μόλις το δώρο αποκαλυφθεί και ένας χρήστης το κερδίσει, ο διαγωνισμός συνεχίζεται με νέο δώρο-έκπληξη! Οπότε θυμήσου να επισκέπτεσαι συχνά τη σελίδα, για νέα δώρα!

  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την (κατ’ εκτίμηση)
[sc name=»mine-two»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here