Κερδίστε το βιβλίο «Το τρένο δεν θα περάσει από δω»


84

Το HandmadeByFoteiniLiakadaMoy διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει το βιβλίο «Το τρένο δεν θα περάσει από δω» του Toscana David, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όπερα

«Μην είσαι απαισιόδοξος, δικηγόρε. Λάβε υπόψη σου ότι για τις καθυστερήσεις εκείνες έφταιγαν τόσο οι πόλεμοι που έγιναν όσο και οι παλιοκαιρίτικες τεχνικές που εφάρμοζαν στην αρχή. Εγώ σε διαβεβαιώνω: Σε λιγότερο από τρία χρόνια θα έχουμε τον δικό μας σιδηρόδρομο. Κάμποσοι μισομεθυσμένοι άντρες χτύπησαν παλαμάκια και σήκωσαν τα ποτήρια τους, για να βροντοφωνάξουν: Γεια μας, μπράβο, γείτσες, ζήτω η πρόοδος…»
Μια βιογραφία, μερικές μαγνητοταινίες κι ένας συγγραφέας με τη γυναίκα του, την Πατρίσια. Η επαρχιακή πόλη «Τούλα» στο Βόρειο Μεξικό. Ένας κυκλώνας που σαρώνει τις βόρειες πολιτείες. Μία κοπέλα, η Κάρμεν, ενσάρκωση της Γυναίκας, ηρωίδα όλων των βιβλίων όλων των εποχών σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη, η απρόσιτη δεσποινίδα όλων των ποιητών. Τα σημαντικότερα γεγονότα του 19ου αιώνα. Ένας σιδηρόδρομος που δεν πέρασε ποτέ. Η ακμή και η πτώση ενός μικρού κόσμου. Η απόγνωση και η φυγή, ο θάνατος και ο έρωτας. Το τρένο δεν θα περάσει από εδώ» έχει ήδη μεταφραστεί στα αγγλικά, γερμανικά και αραβικά.

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 23:59 της ημέρας λήξης

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here