Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Κερδίστε το βιβλίο «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα» του Richard Carlson

Κερδίστε το βιβλίο «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα» του Richard Carlson


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Κερδίστε από το booksitting.gr το βιβλίο «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα» του Richard Carlson (Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ), που έχει βοηθήσει χιλιάδες αναγνώστες, σε 135 χώρες, να ζήσουν μια πιο αρμονική και λιγότερο αγχώδη ζωή.

Μήπως η ζωή σας είναι γεμάτη στρες; Φυσικά και είναι. «Χωρίς αμφιβολία, πολλοί από εμάς έχουμε κατακτήσει τη νευρωτική τέχνη τού να περνούμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής µας ανησυχώντας για τα πάντα». Είναι όμως δυνατόν να μην αφήσουµε τα µικροπράγματα να µας τρελάνουν; Σε αυτό το διορατικό και γεμάτο χιούμορ βιβλίο, ο δημοφιλής συγγραφέας Richard Carlson µας δείχνει τους τρόπους για να ξεχωρίσουµε τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Οι εκατό στρατηγικές που µας προτείνει (όπως «Μάθετε να ζείτε το παρόν», «Επιλέξτε σοφά τις μάχες που δίνετε», «Αντί να έχετε δίκιο, επιλέξτε να έχετε καλοσύνη», «Αντισταθείτε στην επιθυμία σας για κριτική», «Σκεφτείτε αυτά που έχετε και όχι αυτά που δεν έχετε», «Αλλάξτε τη σχέση σας µε τα προβλήματα», «Ζήστε τη σημερινή μέρα σαν να είναι η τελευταία. Μπορεί και να είναι»), όλες δοκιμασμένες και αποτελεσματικές, µας βοηθούν να αντιμετωπίσουµε προβλήματα που µας φαίνονταν «άλυτα», να μην εκτροχιαζόμαστε απέναντι στις «δύσκολες προκλήσεις» και να καλλιεργήσουµε έναν πιο ήρεµο και αρμονικό τρόπο ζωής.

Όπως λέει και ο συγγραφέας: «Το ότι δεν θα “βασανίζεστε για μικροπράγματα” δεν σημαίνει ότι η ζωή σας θα γίνει τέλεια· σημαίνει ότι θα μάθετε να αποδέχεστε όσα η ζωή σάς φέρνει, προβάλλοντας μικρότερη αντίσταση (…)» 

  • Αριθμός Νικητών: 1
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 05/03/2017 και ώρα 23:59
[sc name=»mine-one»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here