Κερδίστε την τριλογία του Anders de la Mootte, «Παιχνίδι» – «Βόμβος» – «Φυσαλίδα»


SaveAndWin.GR - Κερδίστε την τριλογία του Anders de la Mootte, «Παιχνίδι» – «Βόμβος» – «Φυσαλίδα»Η σελίδα Το μεγαλείο των τεχνών διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν τυχερό την τριλογία του Anders de la Mootte, «Παιχνίδι» – «Βόμβος» – «Φυσαλίδα».

Όλα ξεκίνησαν μ’ ένα κινητό που βρήκε στο τρένο ο Χένρικ Πέτερσον ή αλλιώς ΧΠ. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα ο ΧΠ μπήκε στο Παιχνίδι φέροντας εις πέρας διάφορες αποστολές για να ικανοποιήσει το κοινό που τον έβλεπε μέσα από το Παιχνίδι, ώστε να γίνεται δημοφιλής και να βγάζει χρήματα. Όμως το Παιχνίδι ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζε ο ΧΠ.
Έχοντας ήδη έρθει σε σύγκρουση με κάποια κομμάτια του Παιχνιδιού, στο τρίτο μέρος ο ΧΠ θα βρεθεί ξανά κυνηγημένος, προσπαθώντας να αντιληφθεί την αφετηρία του Παιχνιδιού. Κι όμως κάθε φορά που πιστεύει ότι φτάνει στην αρχή, τόσο φαίνεται ότι το Παιχνίδι πηγαίνει πολύ πιο βαθιά, καθώς και μερικές δεκαετίες πιο πίσω. Ο ΧΠ με τη βοήθεια μιας μικρής ομάδας αντίστασης παλιών παικτών θα προσπαθήσει να τερματίσει το Παιχνίδι, πριν τερματιστεί ο ίδιος. Και οι πιθανότητες δεν φαίνονται υπέρ του.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here