Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις στο φετινό TEDx Academy


1055816_tedx-academy

Το 7ο TEDx Academy με θέμα «Re Imagine Greece» είναι γεγονός και όλοι αναμένουμε την 1η Οκτωβρίου 2016 που θα ανοίξουν οι πόρτες στο Μέγαρο Μουσικής φιλοξενώντας ομιλίες, απόψεις και σκέψεις που μας αφορούν.

Τη φετινή χρονιά το TEDx Academy στοχεύει να ανοίξει τη συζήτηση του «πώς μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε την Ελλάδα«. Να μιλήσουμε για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε με προοπτική το 2030 και να μοιραστούμε ιδέες και λύσεις που μπορούν να μας προχωρήσουν μπροστά. Όπως κάθε χρονιά, οι 18 ομιλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν τη δική τους άποψη για την Ελλάδα του αύριο.

Με αυτή την αφορμή, το lifo.gr και το TEDx Academy προσφέρουν δωρεάν προσκλήσεις για το 7ο TEDx Academy σε τέσσερις (4) τυχερούς που θα μοιραστούν την άποψη τους για το πώς μπορεί να είναι η Ελλάδα το 2030 σε έναν από τους παρακάτω τομείς: Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Τέχνες, Διαπροσωπικές σχέσεις, Οικονομία, Κοινωνία και πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Επιλεγμένες απόψεις θα δημοσιευτούν στο lifo.gr και ενδεχομένως να αξιοποιηθούν και στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

  • Αριθμός Νικητών: 4
  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 22/09/2016

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here