Αρχική Προσκλήσεις, Δωρεάν Εισιτήρια, Διασκέδαση Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Απαγορεύεται η μουσική!»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Απαγορεύεται η μουσική!»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0
 SaveAndWin.GR - Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Απαγορεύεται η μουσική!»

Το in.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει διπλές προσκλήσεις για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Απαγορεύεται η μουσική!»  για την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 στις 15:00.

Η ομάδα Κοπέρνικος και ο ‘Αγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη (βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου) υπογράφουν μια μεγάλη επιτυχία, και μια ακόμα πρωτότυπη ιστορία για παιδιά. Προσεγμένοι, χιουμοριστικοί διάλογοι και έντονη δράση, υπέροχες μουσικές που ντύνουν τους γοητευτικούς στίχους, και διαδραστικά θεατρικά δρώμενα σε ένα παιχνιδιάρικο σκηνικό, προσφέρουν ένα μοναδικά ποιοτικό θέαμα. Τα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά ακόμα κι από τα ίδια τα παιδιά, κυκλοφορούν ήδη στο ομώνυμο cd!

Μια παράσταση για τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την ελευθερία και τον σεβασμό. Πώς μπορούν εν τέλει πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι να ταιριάξουν μεταξύ τους και τι έχουν να πάρουν ο ένας από τον άλλον, όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση για συνεργασία; Τι γίνεται, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και γινόμαστε εμείς ο «διαφορετικός»; Μέσα από την ιστορία αποδεικνύεται τελικά πως η μουσική λειτουργεί σαν μια «γέφυρα» που ενώνει τους ανθρώπους, καταλύοντας κάθε είδους σύνορα!

  • Δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής συγκεκριμένη ημερoμηνία λήξης. Η εμφανιζόμενη είναι κατ΄εκτίμηση!

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here