Αρχική Προσκλήσεις, Δωρεάν Εισιτήρια, Διασκέδαση Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να δείτε το νέο opus του Αλεξάντρ Σοκούροφ,...

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να δείτε το νέο opus του Αλεξάντρ Σοκούροφ, «Η Κιβωτός των Ανθρώπων» σε επίσημη πρεμιέρα!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0
 SaveAndWin.GR - Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να δείτε το νέο opus του Αλεξάντρ Σοκούροφ, «Η Κιβωτός των Ανθρώπων» σε επίσημη πρεμιέρα!

To Flix.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει διπλές προσκλήσεις για να δείτε το νέο opus του Αλεξάντρ Σοκούροφ, «Η Κιβωτός των Ανθρώπων» σε επίσημη πρεμιέρα!

Flix και η Filmtrade σάς προσκαλούν στην ειδική προβολή της ταινίας, την Τετάρτη, 23 Μαρτίου, στις 20.00, στον κινηματογράφο Ααβόρα (Ιπποκράτους 180, Αθήνα). Στην «Κιβωτό των Ανθρώπων» («Francofonia»), ο Αλεξάντρ Σοκούροφ κατασκευάζει μια πολυεπίπεδη ταινία πάνω στην τέχνη, τον πολιτισμό και τον πόλεμο, παίρνοντας σαν αφορμή το γεγονός της διάσωσης των εκθεμάτων του Μουσείου του Λούβρου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Για «το χρονικό της απόκρυψης των εκθεμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου της Ελλάδας την παραμονή της Κατοχής» θα μιλήσει ο αρχαιολόγος Κώστας Πασχαλίδης. 

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here