Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Ο θαμμένος γίγαντας» του Καζούο Ισιγκούρο

Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Ο θαμμένος γίγαντας» του Καζούο Ισιγκούρο


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Ο θαμμένος γίγαντας» του Καζούο Ισιγκούρο

Η εφημερίδα των Συντακτών διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Ο θαμμένος γίγαντας» του Καζούο Ισιγκούρο

Δράκοι, κανίβαλοι, ξωτικά και νεράιδες είναι οι απρόσμενοι πρωταγωνιστές του νέου μυθιστορήματος του Βρετανού, ιαπωνικής καταγωγής, Καζούο Ισιγκούρο. Το Μάρτιο κυκλοφόρησε το «The Buried Giant» («Ο θαμμένος γίγαντας») από τον εκδοτικό οίκο Faber & Faber και, μόλις κυκλοφόρησε και στα ελληνικά, μεταφρασμένο από την Αργυρώ Μαντόγλου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Μέχρι να βγει, οι πληροφορίες για το βιβλίο ήταν λιγοστές. Οχι όμως και το ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για το έβδομο μυθιστόρημα του Ισιγκούρο και μάλιστα με δέκα χρόνια διαφορά από το προηγούμενο, αριστουργηματικό «Μη μ’ αφήσεις ποτέ» (2005), που έγινε και ταινία με την Κίρα Νάιτλι και την Κάρεϊ Μάλιγκαν. Από την άλλη, δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε συγγραφέα, καθώς κάθε του βιβλίο, από το πρώτο ήδη, είναι βραβευμένο ή υποψήφιο για Booker. Ολα του έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά (Καστανιώτης και Βιβλιοπωλείον της Εστίας), ενώ ο ίδιος έγινε διάσημος σ’ όλο τον κόσμο το 1989 με το «The remains of the day» («Τα απομεινάρια μιας μέρας») που όχι μόνο κέρδισε το Booker, μεταφράστηκε σε 24 γλώσσες, πούλησε 1.000.000 αντίτυπα μόνο στην αγγλική γλώσσα, αλλά και έγινε ταινία από τον Τζέιμς Αϊβορι με παγκόσμια επιτυχία.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here