Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Μερικές ιδέες πριν γίνεις μαμά… Ή πώς να επιβιώσεις ως μαμά» (10 νικητές)


SaveAndWin.GR - Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Μερικές ιδέες πριν γίνεις μαμά… Ή πώς να επιβιώσεις ως μαμά» (10 νικητές)Το Mama365 διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει δέκα (10) αντίτυπα του βιβλίου «Μερικές ιδέες πριν γίνεις μαμά… Ή πώς να επιβιώσεις ως μαμά»

Ναι, το έχεις ακούσει αμέτρητες φορές. Ένα παιδί αλλάζει τη ζωή σου. Αυτό που δε σου είχε πει κανείς, μέχρι σήμερα, είναι ποιες ακριβώς αλλαγές πρόκειται να έρθουν και πώς εσύ μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα γι’ αυτές.

Αυτό το βιβλίο θα σου τα πει όλα: χρήσιμες συμβουλές, tips, «μυστικά», ιδέες για να απολαύσεις την εποχή της εγκυμοσύνης σου και να προετοιμαστείς κατάλληλα για την έλευση του μωρού σου  -όλα δοσμένα με χιούμορ και δημιουργική διάθεση.

Ένα βιβλίο για να γελάσεις μαζί με τις φίλες σου. Ένα βιβλίο για να το μοιραστείς με τις κολλητές σου. Ένα βιβλίο για να το δωρίσεις στην αδερφή σου, τη γειτόνισσά σου, την κόρη σου. Ένα βιβλίο που θα χαίρεσαι να το δείχνεις στα παιδιά σου όταν μεγαλώσουν. Ένα βιβλίο για όλες τις γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν μαμάδες!   

«Η έλευση της μητρότητας σηματοδοτεί ένα πριν και ένα μετά στη ζωή της γυναίκας: αλλάζουν τα ωράριά σου, η σχέση με τον σύντροφο, οι τσάντες και τα παπούτσια σου, ακόμη και ο τρόπος που μαγειρεύεις… Μιλάμε για ένα τρενάκι του τρόμου γεμάτο δυνατές συγκινήσεις και πολλές (πάρα πολλές!) αλλαγές.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 11/07/2016  
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

 

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here