Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων "Πένθος – Το ταξίδι στη Χώρα του...

Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων "Πένθος – Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου"


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0
 SaveAndWin.GR - Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων «Πένθος – Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου»

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του infokids.gr για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων «Πένθος – Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου» της συγγραφέως Νάνσυς Ψημενάτου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φίλντισι.

«Σας καλώ σε ένα ταξίδι, ένα μακρύ ταξίδι που είναι γεμάτο παράδοξα. Εμπεριέχει πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά και τρόπους να τα διαχειριστούμε. Είναι κατά κύριο λόγο ένα μοναχικό ταξίδι το οποίο όμως αφήνει χώρο και σε άλλους αν τους το επιτρέψουμε. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο αλήθειες που είναι αυστηρά προσωπικές για τον καθένα από εμάς. Αυτό το ταξίδι θα σας προκαλέσει ώστε να δώσετε ένα δικό σας νόημα για το θάνατο. Θα σας καλέσει να μετακινηθείτε πιο πέρα από την διάνοια. Θα σας τοποθετήσει σε μία συναισθηματική πραγματικότητα.

Αυτό το ταξίδι μιλά για το θάνατο, τη ζωή, την ευτυχία και τη δυστυχία, το νόημα, την ελευθερία, την αλλαγή και την ευθύνη. Κυρίως την ευθύνη. Αυτό το βιβλίο σας προκαλεί να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας αλλά και να εκπληρώσετε και την ευθύνη απέναντι σε αυτούς που εξαρτιόνται από εσάς, τα μικρά παιδιά δηλαδή. Θα σας καλέσει να αναλογιστείτε ότι χρειάζεται να παίρνουμε στα σοβαρά στις μικρές απώλειες που συναντάμε αναπόφευκτα στη ζωή μας ώστε να εξοικειωθούμε με τα συναισθήματα που φέρουν. Σε αυτό το ταξίδι θα σας ζητηθεί να αναγνωρίσετε, να ονομάσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα που νοιώθετε. Θα σας ζητήσει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αλλάζει αφού γύρω μας τα πάντα αλλάζουν και χρειάζεται να είμαστε προσαρμοστικοί για να μπορέσουμε όχι μόνο να επιβιώσουμε αλλά να ζήσουμε πραγματικά αυτή τη ζωή.

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 14:00 της ημέρας λήξης

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here