Αρχική Προϊόντα και υπηρεσίες για παιδιά Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας...

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος»Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την  avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος» στο Village 15 Cinemas @The Mall Athens το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Πριν από την έναρξη της ταινίας, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Barbie που θα φιλοξενείται στο χώρο του σινεμά.

Η Barbie, η κοσμική πριγκίπισσα, πετά ψηλά με το διαστημόπλοιο μέσα στο μακρινό σύμπαν, με τον αφοσιωμένο της σύντροφο και αξιολάτρευτο κατοικίδιο Pupcorn. Μια μέρα όλα αλλάζουν, όταν τα αστέρια αρχίζουν να σκοτεινιάζουν και να επιβραδύνουν τον χορό τους στον ουρανό. Η Barbie ταξιδεύει σε έναν όμορφο νέο πλανήτη για να ενταχθεί σε μια ειδική ομάδα διάσωσης με αποστολή να σώσει τα αστέρια. Εκεί θα συνεργαστεί με μια ομάδα νέων ταλαντούχων φίλων για να σώσει τον γαλαξία μέσα από συναρπαστικές διαστημικές περιπέτειες.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την  και ώρα 14:00
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here