Αρχική Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και σχετικά! Κέρδισε ένα (αληθινό!!) αυτοκίνητο Ford Focus RS παίζοντας το Forza Motorsport 6!

Κέρδισε ένα (αληθινό!!) αυτοκίνητο Ford Focus RS παίζοντας το Forza Motorsport 6!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Κέρδισε ένα (αληθινό!!) αυτοκίνητο Ford Focus RS παίζοντας το Forza Motorsport 6!Σου αρέσει να παίζεις Forza Motorsport 6; Σε ελκύει ακόμα περισσότερο το νέο Ford Focus RS; Τότε έχεις μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να το κάνεις δικό σου!

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκινά το μεγαλύτερο δικτυακό πρωτάθλημα του Forza Motorsport, το Forza Racing Championship (#ForzaRC).

 Συμμετοχή μπορεί να λάβει ο οποιοσδήποτε, αρκεί να είναι κάτοχος Xbox One και Xbox Live. Μετά την συμπληρωμένη αίτηση της συμμετοχής σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κυνηγήσεις την κορυφή.

Την 1η, εκ των 3ών κατατακτήριων εβδομάδων, θα πρέπει να είσαι ανάμεσα στους 128 ταχύτερους οδηγούς. Στην συνέχεια να μπεις στους 16, από εκεί στην τελική 4άδα και τέλος να λάβεις μέρος στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου και να νικήσεις τους άλλους τρεις αντιπάλους σου, ώστε να κάνεις δικό σου το πολυπόθητο αυτοκίνητο της Ford!

Στο τέλος του κατατακτήριου κύκλου της κάθε εβδομάδας οι τέσσερις πρώτοι νικητές θα βραβεύονται με κονσόλες Xbox, τιμονιέρες της Logitech, in-game αυτοκίνητα και αυτοκόλλητα και άλλα πολλά.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την   (κατ’ εκτίμηση)
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here