“Φανταστικός Κόσμος”: Κερδίστε βιβλία από τις Εκδόσεις του Μήνα!


 SaveAndWin.GR - “Φανταστικός Κόσμος”: Κερδίστε βιβλία από τις Εκδόσεις του Μήνα!

Το public.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει έξι αντίτυπα από τις μοναδικές κυκλοφορίες των εκδόσεωνΦανταστικός Κόσμος“!

Ποια είναι αυτά τα βιβλία; Δείτε παρακάτω!  

“Νεκρός μέχρι να σκοτεινιάσει” της Charlaine Harris: Εάν έχετε δει έστω και ένα επεισόδιο της σειράς True Blood, τότε καταλαβαίνετα γιατί αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να το χάσετε! Εάν όχι, τότε αυτό το βιβλίο θα σας συνεπάρει με τη βαμπιρολαγνεία του και θα σας ξεναγήσει στον πιο απολαυστικό σκοτεινό κόσμο!

Ομιχλογέννητοι: Η ύστατη αυτοκρατορία” του Brandon Sanderson: Ένα ηρωικό έπος συνομωσίας, ίντριγκας και πολεμικών τεχνών, το βιβλίο του συγγραφέα των 2 εκατομμυρίων αντιτύπων και συνεχιστή του Robert Jordan θα γίνει η νέα σας αγαπημένη συνήθεια!

“Οι ανθρώπινες μύγες” του Hans Olav Lahlum: Αυτό το συναρπαστικό, ευρηματικό αστυνομικό μυθιστόρημα –το πρώτο μιας σειράς με πρωταγωνιστές τον K2 και την Πατρίσια– αποτίει φόρο τιμής στη σπουδαία Άγκαθα Κρίστι, αφυπνίζει αναμνήσεις και ταξιδεύει τους αναγνώστες στη νορβηγική ιστορία και σε έναν κόσμο εξαπάτησης και προδοσίας, εκδίκησης και του πιο δαιδαλώδους φόνου!

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 12:00 της ημέρας λήξης

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here