Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός της ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ με δώρο το βιβλίο της ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ...

Διαγωνισμός της ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ με δώρο το βιβλίο της ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ (επανέκδοση)


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Διαγωνισμός SaveAndWin.gr - Πάρε μερος και κέρδισε αντίτυπα του βιβλίου ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ

Η σελίδα της συγγραφέως ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει αντίτυπα του βιβλίου ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ (επανέκδοση), την πρώτη μέρα έκδοσης του 22/9/2016.

Όταν η τριαντατριάχρονη Άννα λαμβάνει προσκλητήριο γάμου από τη συμμαθήτριά της Μαριάνθη που όπως και η ίδια είναι οι μόνες ανύπαντρες, πανικοβάλλεται. Μένοντας η μοναδική πλέον αστεφάνωτη της παλιοπαρέας και το γεγονός ότι θα παραστεί σ ένα ακόμη γάμο, ακόμη μια φορά ασυνόδευτη και θα πρέπει να εισπράξει τα γεμάτα συμπόνια αλλά και ερωτηματικά βλέμματα όλων, την φτάνει στα όριά της. Τα λόγια της συχωρεμένης γιαγιάς της Αννιώς την στοιχειώνουν. «Κοίταξε μη μείνεις στο ράφι σαν τη θεία σου τη Χρυσούλα». Κι όμως από μικρό κοριτσάκι ονειρευόταν την μέρα που θα φορούσε το λευκό νυφικό. Πως τα κατάφερε και είναι ακόμη όχι μόνο χωρίς σύζυγο αλλά και χωρίς σύντροφο; Νόστιμη είναι, μορφωμένη είναι, καλή δουλειά και δικό της σπίτι έχει, τι φταίει λοιπόν; Πώς θα δικαιολογήσει για άλλη μια φορά, την απουσία ενός άντρα δίπλα της; Αυτή την φορά η Άννα είναι αποφασισμένη να φθάσει στα άκρα.
Όταν μπροστά από τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου γιγαντώνονται αξεπέραστα εμπόδια, δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή εγκαταλείπεις ή πεισμώνεις. Κι η Άννα πεισμώνει. Σ’ αυτό τον γάμο πρέπει να εμφανιστεί με ένα σύζυγο ή, έστω με έναν αρραβωνιαστικό. Της μένουν μόνο δύο εβδομάδες για να τον βρει…
Δεν γνωρίζει ακόμη πως κάποιες φορές, ο μεγαλύτερος πόθος μας μπορεί να καταλήξει στον χειρότερο εφιάλτη…
  • Αριθμός Νικητών: Ένας (1)
  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 21/09/2016
[sc name=»mine-one»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here