Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ – ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ με δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου Φως μέσα...

Διαγωνισμός ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ – ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ με δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου Φως μέσα στη Θύελλα του Κώστα Κρομμύδα


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ – ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ διοργανώνει διαγωνισμό και προσφέρει δύο αντίτυπα του βιβλίου Φως μέσα στη Θύελλα του Κώστα Κρομμύδα.

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, στο νησί όπου μεγάλωσε, την Άθωρα. Η γνωριμία της, όμως, με τον Γκάμπριελ αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της και η επιβλητική παρουσία του την παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Μια απότομη και χωρίς προηγούμενο καταιγίδα ξεσπά στο νησί, εγκλωβίζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αποκόπτει κάθε επικοινωνία και η Φωτεινή καλείται να βοηθήσει τις Αρχές όταν ένας ιερέας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Η αποκάλυψη ότι παρόμοιες δολοφονίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου περιπλέκει την κατάσταση. Στην Άθωρα δεν παγιδεύονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και ο δολοφόνος.
Ποιος ο ρόλος της Σοφί, της μυστηριώδους γυναίκας που χρόνια ζει σε μια σπηλιά του νησιού, απομονωμένη και αμίλητη;
Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνο Φως μέσα στη θύελλα.

  • Αριθμός Νικητών: (2)
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 09/06/2017
[sc name=»mine-one»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here