Διαγωνισμός του superiorbooks.gr για τρία βιβλία «Τιμωρία, η λέξη των θεών»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός του superiorbooks.gr για τρία βιβλία «Τιμωρία, η λέξη των θεών»Τρεις τυχεροί αναγνώστες τού superiorbooks.gr θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Τιμωρία, η λέξη των θεών» τού Χαρίτωνα Γιωτάκη, με την ευγενική χορηγία του συγγραφέα.

Ο Αλέξανδρος είναι ένας ευαίσθητος και συναισθηματικός άνθρωπος. Όμως η έντονη σεξουαλικότητά του τον ώθησε στα εφηβικά του χρόνια να αναζητήσει με πάθος τον έρωτα. Αυτή του η αναζήτηση τον έμπλεξε στα δίχτυα ενός φοβερού κυκλώματος πορνείας, που έλεγχαν σημαίνοντα, αλλά διεφθαρμένα, πρόσωπα της αθηναϊκής κοινωνίας.

Αυτό τον οδήγησε, με την ενηλικίωσή του, να στρατολογηθεί αναγκαστικά σε ομάδες αδίστακτων μισθοφόρων στρατιωτών – σκλάβων, οι οποίοι ανήκουν διά βίου σε διάφορους πλούσιους ανθρώπους. Οι μαχητές αυτοί ονομάζονται Φρουροί.

Ο Αλέξανδρος ίσως σε μια άλλη εποχή να ήταν χορευτής ή ποιητής, όμως η μπερδεμένη προσωπικότητά του τον έκανε με την πάροδο των ετών να μεταβληθεί σε ένα τέρας με το κωδικό όνομα «Μάρων». Απλός οικογενειάρχης στα μάτια όλων, μεταμορφώνεται τις σκοτεινές του ώρες σε «Μάρωνα», αναλαμβάνοντας κάθε είδους επικίνδυνη ενέργεια, δημιουργώντας ένα φρικιαστικό θρύλο γύρω απ’ το όνομά του. Τώρα καλείται να απαλλαγεί απ’ τα δεσμά του με μια αποστολή αυτοκτονίας, κλέβοντας το έκθεμα που ανά τους αιώνες συμβολίζει την απόλυτη ελευθερία…

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 15/08/2016

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here