Διαγωνισμός του efiveia.gr με δώρο δύο αντίτυπα του εφηβικού βιβλίου «Δεν είναι Αόρατη»


den-einai-aorati-cover

Το efiveia.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει δύο αντίτυπα του εφηβικού βιβλίου «Δεν είναι Αόρατη» των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Πολλά παράξενα εμφανίστηκαν στη ζωή της δεκαεξάχρονης Λόρεθ Πικ ένα Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Και το πιο παράξενο απ’ όλα ήταν η συμπεριφορά του συγγραφέα µπαµπά της τον τελευταίο καιρό. Και τώρα εκείνος εξαφανίστηκε. Φαίνεται πως η εμμονή του με τις συμπτώσεις είχε μοιραίο αποτέλεσμα…

Όταν η Λόρεθ πετάει για τη Νέα Υόρκη μαζί με τον αδελφό της Μπέντζαµιν, ψάχνοντας για τον πατέρα της, έχει πολύ λίγη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Όμως είναι αποφασισμένη να τον βρει. Η Λόρεθ διαθέτει ένα και μοναδικό στοιχείο για να το πετύχει: το σημειωματάριό του. Τι θα βρει μέσα σε αυτό; Τη σωτηρία ή μήπως την τρέλα;

Το νέο βιβλίο του πολυβραβευμένου Marcus Sedgwick τα έχει όλα: μυστήριο, φιλοσοφικές αναζητήσεις, ανατροπές, χιούμορ, περιπέτεια. Αλλά πάνω από όλα είναι μία εκπληκτική ιστορία δύο αδερφών που αναζητούν τον δρόμο και τη θέση τους στη ζωή.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε το!

  Έχει ένα σχόλιο

  1. Οι νικήτριες του διαγωνισμού για δύο αντίτυπα του βιβλίου «Δεν είναι Αόρατη» των Εκδόσεων Παπαδόπουλος είναι οι κυρίες με τα παρακάτω ονόματα προφίλ στο facebook.
   – Dora Petro
   – Efi Plagioti

   Συγχαρητήρια!
   Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

   Η Ομάδα του efiveia.gr

  Δώσε τη δικιά σου απάντηση

  Please enter your comment!
  Please enter your name here