Διαγωνισμός superiorbooks.gr με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Οι δράκοι της Καρπάθου»


-Οι-δράκοι-της-Καρπάθου

Το superiorbooks.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε τρεις τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Οι δράκοι της Καρπάθου» της Ειρήνης Χιώτη – Λέσκοβιτς, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πάπυρος.

Ύστερα από έναν τρομερό πόλεμο, η γενιά των ανθρώπων χάνεται από το πρόσωπο της γης… Η μόνη γωνιά του πλανήτη όπου η ζωή άντεξε, όπου ο ήλιος μπορούσε να διαπεράσει τη σκόνη της ατμόσφαιρας, είναι τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά. Κάπου εκεί, στο μακρινό νησί της Καρπάθου, δεν κατοικούν πια άνθρωποι, μα δράκοι!

Μια παρέα φίλων δράκων, μαζί με μια περίεργη νυχτερίδα, τον Γκαβίνο, θα βοηθήσουν τον ταπεινό Φρόνη να νικήσει τον αλαζόνα Αντριώτη σε έναν ριψοκίνδυνο αγώνα ταχύτητας μέσα από τα φαράγγια και τα σπήλαια της Καρπάθου. Ο Αντριώτης θα τραυματιστεί, θα χάσει τα φτερά του, όμως ο Φρόνη και οι φίλοι του δεν θα τον εγκαταλείψουν· θα δεχτούν να περάσουν μια μεγάλη δοκιμασία στα έγκατα της Καρπάθου, με τη δύναμη της φιλίας και της πίστης, προκειμένου ο Αντριώτης να αποκτήσει και πάλι φτερά. Και αυτή η δοκιμασία, αυτή η καταβύθιση στο παρελθόν του νησιού, θα τους αποκαλύψει πόσο ζωντανό είναι ακόμα το πνεύμα της γενιάς των ανθρώπων…

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here