Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός στις Εκδόσεις Ψυχογιός – Ξεκουράσου. Ταξίδεψε. Διάβασε… Κέρδισε!

Διαγωνισμός στις Εκδόσεις Ψυχογιός – Ξεκουράσου. Ταξίδεψε. Διάβασε… Κέρδισε!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός στις Εκδόσεις Ψυχογιός – Ξεκουράσου. Ταξίδεψε. Διάβασε… Κέρδισε!Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ψυχογιός και κερδίστε 31 βιβλία, 31 αρώματα, 3 δωροεπιταγές των 100€, 4ήμερη μαγευτική κρουαζιέρα στο Αιγαίο!

Τα έπαθλα που θα απονεμηθούν με διαδικασία κλήρωσης στους έγκυρους συμμετέχοντες είναι:

(α) Τριανταένα (31) βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (έντυπα βιβλία ή e-books) και τριανταένα (31) αρώματα της συλλογής ΚΟΡΡΕΣ EAU DE COLOGNE 100mL (MANGO CANDY, LILY BOUQUET, COCONUT SAND, SUMMER WOOD, PURE COTTON, APPLE BLOSSOM) που θα κληρώνονται μία φορά την ημέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ο νικητής που ανακοινώνεται καθημερινά, κερδίζει το βιβλίο που προβαλλόταν την ημέρα της συμμετοχής το

(β) Μία (1) κρουαζιέρα διάρκειας τεσσάρων ημερών για δύο άτομα (το νικητή και το συνοδό του) με τη Celestyal Cruises. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ένα από τα δύο προγράμματα κρουαζιέρας «Εικόνες του Αιγαίου» (δρομολόγιο: Πειραιάς, Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ρόδος, Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη, Πειραιάς) ή «Ειδυλλιακό Αιγαίο» (δρομολόγιο: Πειραιάς, Σύρος, Τσεσμέ, Κως, Ίος, Σαντορίνη, Λαύριο). Στο έπαθλο περιλαμβάνεται η πλήρης διατροφή, η διαμονή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, δωρεάν εκδρομή στην Έφεσο ή τη Σμύρνη (ανάλογα με το πρόγραμμα κρουαζιέρας που θα επιλεχθεί), ειδικό πακέτο ποτών, τα λιμενικά & λοιπά έξοδα (141€/άτομο), και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο. Το έπαθλο θα κληρωθεί στην τελική κλήρωση στις 4 Αυγούστου 2016.

(γ) Τρεις (3) δωροεπιταγές αξίας 100€ έκαστη για αγορές βιβλίων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Κάθε νικητής δικαιούται από μία δωροεπιταγή που μπορεί να εξαργυρώσει στα καταστήματα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ κατόπιν συνεννόησης. Τα έπαθλα θα κληρωθούν στην τελική κλήρωση στις 4 Αυγούστου 2016.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here