Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – Κέρδισε βιβλία και αντηλιακά ΚΑΘΕ μέρα, δωροεπιταγές...

Διαγωνισμός στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – Κέρδισε βιβλία και αντηλιακά ΚΑΘΕ μέρα, δωροεπιταγές και διακοπές στο Αιγαίο!!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ψυχογιός και κέρδισε βιβλία και αντηλιακά ΚΑΘΕ μέρα, δωροεπιταγές και διακοπές στο Αιγαίο!

Τα έπαθλα που θα απονεμηθούν με διαδικασία κλήρωσης στους έγκυρους συμμετέχοντες είναι:
(α) Τριάντα (30) βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (έντυπα βιβλία ή e-books) και τριάντα (30) αντηλιακές κρέμες σώματος AVON SUN pure & sensitive SPF 50 (50ml)που θα κληρώνονται μία φορά την ημέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ο νικητής που ανακοινώνεται καθημερινά, κερδίζει το βιβλίο που προβαλλόταν την ημέρα της συμμετοχής του (χορηγός δώρου: Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.) και μία αντηλιακή κρέμα AVON SUN pure & sensitive SPF 50 (χορηγός δώρου: Avon).

(β) Μία (1) κρουαζιέρα διάρκειας τεσσάρων ημερών για δύο άτομα (το νικητή και το συνοδό του) με τη Celestyal Cruises. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει την ημερομηνία ταξιδιού ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στο πρόγραμμα κρουαζιέρας «Εικόνες του Αιγαίου» (δρομολόγιο: Πειραιάς, Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ρόδος, Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη, Πειραιάς). Στο έπαθλο περιλαμβάνεται η πλήρης διατροφή, η διαμονή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης μη αλκοολούχων & αλκοολούχων ποτών, δωρεάν εκδρομή στην Έφεσο, τα λιμενικά τέλη και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο (χορηγός δώρου: Celestyal Cruises). Το έπαθλο θα κληρωθεί στην τελική κλήρωση στις 21 Αυγούστου 2017.
(γ) Δύο (2) δωροεπιταγές αξίας 100 € έκαστη για αγορές βιβλίων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (χορηγός δώρου: Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.). Κάθε νικητής δικαιούται από μία δωροεπιταγή που μπορεί να εξαργυρώσει στα καταστήματα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ κατόπιν συνεννόησης. Τα έπαθλα θα κληρωθούν στην τελική κλήρωση στις 21 Αυγούστου 2017.

  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την  
[sc name=»mine-two»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here