Διαγωνισμός στα Παιχνίδια Μουστάκας με δώρο διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ – ΠΙΝΑΤΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ»


 SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός στα Παιχνίδια Μουστάκας με δώρο διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ – ΠΙΝΑΤΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ»

Τα Παιχνίδια Μουστάκας διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ – ΠΙΝΑΤΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ»

Το έπαθλο είναι 190 διπλές προσκλήσεις για την μεταγλωτισμένη 3D  πρεμιέρα της ταινίας “ Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ – ΠΙΝΑΤΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ” οι οποίες θα διατεθούν ως εξής: 90 διπλές προσκλήσεις για τον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος) στην Αθήνα και 100 διπλές προσκλήσεις για τον κινηματογράφο Odeon Plateia στην αίθουσα 3 στη Θεσσαλονίκη. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου  2015 στις 15:00  στον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος  στην Αθήνα και στον κινηματογράφο Odeon Πλατεία (Τσιμισκή 43 & Αριστοτέλους) αίθουσα 3 στη Θεσσαλονίκη.Η ώρα προσέλευσης για τον κόσμο είναι στις 14:30.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here