Διαγωνισμός Public – Ταξίδι στην ανακάλυψη της σύγχρονης επιστήμης: Κερδίστε το βιβλίο!


Το Public διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Ροπή και χαρίζει το βιβλίο Πως να εξηγήσουμε τον Κόσμο: Το ταξίδι για την ανακάλυψη της σύγχρονης επιστήμης σε δύο (2) τυχερούς.

“Ο Κόσμος είναι ένα μεγάλο σχολείο μόνο που τα μαθήματα δεν είναι πάντα προγραμματισμένα και συχνά έχουν απρόβλεπτο περιεχόμενο. (…) Ίσως να μην καταφέρουμε ποτέ να εξηγήσουμε πλήρως τον Κόσμο. Είναι πιθανό το Σύμπαν να μην χωράει σε καμία από τις θεωρίες που μπορεί να επινοήσει ο ανθρώπινος νους. Η επιστήμη προσφέρει ευχαρίστηση αλλά όχι βεβαιότητα.”

Ο συγγραφέας Steven Weinberg, στο βιβλίο του “Πως να εξηγήσουμε τον Κόσμο: Το ταξίδι για την ανακάλυψη της σύγχρονης επιστήμης, μας οδηγεί μαεστρικά σε μια συναρπαστική ξενάγηση στην ιστορία της επιστήμης και των συνθηκών που οδήγησαν στις ανακαλύψεις, οι οποίες έχουν διαμορφώσει τον κόσμο, όπως εμείς τον γνωρίζουμε σήμερα.

“Παρόλο που η επιστήμη δεν έχει να πει τίποτε για την ύπαρξη του Θεού ή τη μετά θάνατον ζωή, στόχος της είναι να βρίσκει λογικές εξηγήσεις για τα φυσικά φαινόμενα. Η επιστήμη λειτουργεί αθροιστικά· κάθε νέα θεωρία ενσωματώνει επιτυχείς προγενέστερες θεωρίες ως προσεγγίσεις και εξηγεί γιατί αυτές οι προσεγγίσεις ήταν αποτελεσματικές.”

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 15/02/2017  
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here