Διαγωνισμός Public με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Τα μαθηματικά της αγάπης»


Το Public Blog σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Key Books, κάνει δώρο σε τρεις (3) τυχερούς το βιβλίο «Τα μαθηματικά της αγάπης».

Η επιστήμη που βρίσκεται πίσω από τα πάντα, αποκαλύπτει το μυστικό των μακροχρόνιων σχέσεων, ξεδιαλύνει τον μύθο του συμβιβασμού και μας αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το 37% με τις σχεδόν μαγικές ιδιότητες. Όλα αυτά, και πολύ περισσότερα φυσικά, συμβαίνουν στο μικρό αλλά πολύ περιεκτικό βιβλίο με τίτλο Τα Μαθηματικά της Αγάπης: Η Αναζήτηση της Τέλειας Εξίσωσης. Πρόκειται για το πρώτο από τα βιβλία της πολυαναμενόμενης σειράς TED Books που κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Key Books.
Η συγγραφέας του βιβλίου, η μαθηματικός Δρ Χάνα Φράι αναλύει με απλό τρόπο τα πιο σύνθετα θέματα των σχέσεων. Από τις πιθανότητες που έχεις να βρεις την αγάπη της ζωής σου μέχρι το πώς η θεωρία των παιγνιών προσφέρει την καλύτερη στρατηγική για να γνωρίσεις έναν άγνωστο στο μπαρ. Ή την εξίσωση που εξηγεί τα μοτίβα των συζητήσεων που έχουν όσοι βρίσκονται σε πετυχημένες μακροχρόνιες σχέσεις. Η Φράι με την επιμονή του επιστήμονα επιχειρεί να φωτίσει, χωρίς κυνισμό ή σαρκασμό, τη δυναμική της αγάπης και την ομορφιά των μαθηματικών.

  • Αριθμός Νικητών: 3
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 17/02/2017  
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here