Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός Public – Κερδίστε το βιβλίο “Πέντε Δισεκατομμύρια Χρόνια Μοναξιά” και ταξιδέψτε...

Διαγωνισμός Public – Κερδίστε το βιβλίο “Πέντε Δισεκατομμύρια Χρόνια Μοναξιά” και ταξιδέψτε στο Σύμπαν!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Τα Public διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε δύο (2) τυχερούς το βιβλίο «Πέντε δισεκατομμύρια χρόνια μοναξιά» από τις εκδόσεις Ροπή.

Ο τίτλος αυτού του βιβλίου, «Πέντε δισεκατομμύρια χρόνια μοναξιά», αναφέρεται στη διάρκεια της ζωής στη Γη. Η ζωή σ’ αυτόν τον πλανήτη έχει ημερομηνία λήξης, αν μη τι άλλο, επειδή ο Ήλιος θα πάψει να λάμπει. Η ζωή εδώ εμφανίστηκε λίγο αφ’ ότου σχηματίστηκε ο πλανήτης πριν από τεσσεράμισι δισεκατομμύρια χρόνια, και οι τρέχοντες υπολογισμοί δείχνουν ότι ο πλανήτης μας έχει μισό εκατομμύριο χρόνια γεμάτα μέχρι η τωρινή του βιόσφαιρα της διαφορετικής, περίπλοκης πολυκυτταρικής ζωής αρχίσει την αναπότρεπτη οπισθοδρόμησή της προς τη μικροβιακή απλότητα. Η Γη δεν παρήγαγε άλλα πλάσματα σαν εμάς, τίποτα άλλο που να κρατάει τόσο σταθερά τη μοίρα του πλανήτη στα χέρια του και να έχει τη δύναμη να διαμορφώνει τη φύση κατά τα γούστα του. Μάθαμε να απελευθερωνόμαστε από τις αλυσίδες της βαρύτητας της Γης, όπως ακριβώς οι αρχαίοι πρόγονοί μας έμαθαν να βγαίνουν από τη θάλασσα. Φτιάξαμε μηχανές για ταξίδια στη Σελήνη, ταξιδεύουμε στα πλάτη του ηλιακού μας συστήματος, ή ατενίζουμε την άκρη της δημιουργίας. Φτιάξαμε άλλες μηχανές που ψήνουν βαθμιαία τον πλανήτη με τα αέρια του θερμοκηπίου ή τον καίνε αστραπιαία με θερμοπυρηνικές φωτιές, φέρνοντας ένα πρόωρο τέλος στον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας για να σώσουμε τον εαυτό μας ή τον κόσμο μας που αργοπεθαίνει, και είναι ελάχιστες οι ελπίδες, αν αποτύχουμε, η Γη να αναζωπυρώσει έναν νέο τεχνολογικό πολιτισμό στα απόνερα της καταστροφής μας.

  • Αριθμός Νικητών: 02
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα
[sc name=»mine-two»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here