Αρχική Με την υποστήριξη του Save&Win Διαγωνισμός Public – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις και δείτε σε avant premiere το...

Διαγωνισμός Public – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις και δείτε σε avant premiere το “Emoji, η ταινία”! (60 νικητές)


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Τα Public, σε συνεργασία με τη Feelgood, σου δίνουν την ευκαιρία να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα δουν τη νέα ταινία σε avant premiere, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη! Διαθέσιμες για τους τυχερούς είναι 60 διπλές προσκλήσεις, για την avant premiere που θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον. Ώρα προσέλευσης 11:00π.μ., ώρα έναρξης προβολής 12:00μ.μ.

Το “Emoji η Ταινία” ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στα smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του – εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις.
Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης.
Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications – το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο – προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.

  • Αριθμός Νικητών: 60
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την και ώρα 12:00
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα
[sc name=»mine-two»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here