Διαγωνισμός Public – Fifty Shades Darker: Ο κύριος Grey επιστρέφει στις οθόνες! Κερδίστε το βιβλίο


Το Public διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου Fifty Shades Darker: Official Movie tie-in edition στην Αγγλική έκδοση.

Το Fifty Shades of Grey της E.L. James, μπορεί να μην λάβει ποτέ την αναγνώριση του Μεγάλου Μυθιστορήματος, όπως ας πούμε οι Διορθώσεις του Franzen ή κάποιο άλλο σύγχρονο αριστούργημα «υψηλής» λογοτεχνίας, ωστόσο οι παγκόσμιες πωλήσεις
του δείχνουν πως ακούμπησε στο κομοδίνο εκατομμυρίων ανθρώπων. Επιπλέον, κανένας δεν αμφισβητεί ότι προκάλεσε συζητήσεις επί συζητήσεων, δημιούργησε απομιμήσεις και (το κυριότερο) έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι στην απελευθέρωση της γυναικείας σεξουαλικότητας χωρίς να το κάνει θέμα.

Φυσικά, υπήρξε συνέχεια και ονομάστηκε Fifty Shades Darker. Στο δεύτερο αυτό βιβλίο, η Anastasia έχει χωρίσει από τον κύριο Grey, όμως η σκέψη της τριγυρνάει πάλι σ’ αυτόν – και μοιραία καταλήγουν ξανά στο ίδιο κρεβάτι, κάτι που οδηγεί στην αποκάλυψη νέων σκοτεινών μυστικών από το παρελθόν. Με αφορμή την έξοδο της ταινίας στης αίθουσες (9 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα), το δεύτερο μέρος της ιστορίας της E.L. James επανακυκλοφορεί σε μια special edition, εμπλουτισμένη με φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια η συγγραφέας από τα γυρίσματα και δικές της λεζάντες. Κι αν το πρώτο βιβλίο σε κράτησε ξάγρυπνο/η κάποια βράδια, το δεύτερο θα κάνει ακριβώς το ίδιο, με λίγο περισσότερο σασπένς, αισθησιασμό και μυστήριο.

  • Αριθμός Νικητών: 05
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 27/01/2017 και ώρα 12:00
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here