Αρχική Διάφορα Διαγωνισμός People Greece – Κερδίστε 10 εισιτήρια για το LEGION RUN στην...

Διαγωνισμός People Greece – Κερδίστε 10 εισιτήρια για το LEGION RUN στην Αθήνα


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

To People Greece διοργανώνει διαγωνισμό και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα 5 εισιτήρια για το LEGION RUN στην Αθήνα.

Ο κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, το LEGION RUN, έρχεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει με την παρέα του και να δοκιμάσει τις ικανότητες του. Θα πρέπει να προκαλέσεις σώμα και μυαλό ώστε να τερματίσεις σε μια απαιτητική διαδρομή με όπλα την εφευρετικότητα, την ομαδικότητα και την προσπάθεια. Δεν θα είναι εύκολο καθώς θα χρειαστεί να τρέξεις, να συρθείς, να μπεις μέσα στη λάσπη και να βοηθήσεις άλλους να περάσετε όλοι μαζί τα εμπόδια και να φτάσετε στον τερματισμό σαν μια γροθιά. Μια ομάδα. Μια Λεγεώνα!

5 τυχεροί θα διεκδικήσουν από ένα διπλό εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στον κορυφαίο αγώνα αντοχής στον κόσμο, το LEGION RUN.  

  • Αριθμός Νικητών: 5
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 26/9/2017 στο Peoplegreece.com
[sc name=»mine-two»]

======= κείμενο ανάρτησης αρχή =====
Πηγή

Ο κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, το LEGION RUN, έρχεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, μια ανάσα από

The post Διαγωνισμός Peoplegreece.com-XCUBED: Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε 10 εισιτήρια για το LEGION RUN στην Αθήνα appeared first on People Greece.

======= κείμενο ανάρτησης τέλος =====

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here