Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός Northtown.gr: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Μη Μασάς» του Γενς Λαπίντους

Διαγωνισμός Northtown.gr: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Μη Μασάς» του Γενς Λαπίντους


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Το Northtown.gr διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει σε δύο τυχερούς την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του αστυνομικού μυθιστορήματος «Μη Μασάς» του Γενς Λαπίντους.

«Ο Μαχμούντ: ένας Άραβας μετανάστης στη Στοκχόλμη. Θα αναγκαστεί να ζητήσει δανεικά για να σωθεί, αλλά ίσως χρειαστεί να βάλει ενέχυρο όλη την ύπαρξή του.
Ο Νίκλας: ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, αποφασισμένος να εκβιάσει τη λύτρωση μέσα από την αιματηρή εκδίκηση ανύπαρκτων εχθρών.
Ο Τούμας: ένας αστυνομικός μπλεγμένος στην καρδιά της πιο διάσημης συνωμοσίας στη Σουηδία, εξαιτίας της έρευνας για κάποια δολοφονία∙ η εντιμότητά του θα δοκιμαστεί έως το τέλος.
Αυτοί οι τρεις ιππότες με τις ελεεινές μορφές θα συναντηθούν στη μαύρη Στοκχόλμη, είτε ως σύμμαχοι απέναντι σε συμμορίες Γιουγκοσλάβων και Τούρκων, είτε ως εκδικητές ενάντια σε εμπόρους λευκής σαρκός, είτε, τέλος, ως εχθροί σε αστυνομικές υποθέσεις στημένες έτσι ώστε να θολώσουν τα νερά που κρύβουν την αλήθεια. Την αλήθεια για τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Σουηδού πρωθυπουργού Ούλοφ Πάλμε τόσα χρόνια παλιότερα.»

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 20/08/2017
[sc name=»mine-one»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here