Αρχική Διακοπές, Ταξίδια και Εκδρομές Διαγωνισμός My Market με δώρο (2) διπλα εισιτήρια για τον αγώνα Μπαρτσελόνα...

Διαγωνισμός My Market με δώρο (2) διπλα εισιτήρια για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 7/5/2017 (συμπεριλαμβάνει διαμονή + αεροπορικά)!


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνουν τα Σ/Μ My Market και κέρδισε ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 7/5/2017 (συμπεριλαμβάνει διαμονή + αεροπορικά)!

Το δώρο για κάθε νικητή του Διαγωνισμού είναι από ένα (1) εισιτήριο για δύο άτομα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ του ισπανικού πρωταθλήματος στις 7 Μαΐου 2017. Το ταξίδι αναλυτικά περιλαμβάνει: α) αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Αθήνα προς Βαρκελώνη μετ’ επιστροφής (συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων) για 2 άτομα, β) μετακινήσεις από/και προς αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε περίπτωση που ο νικητής κατοικεί εκτός Αθηνών, γ) λοιπές μετακινήσεις (ξενοδοχείο-γήπεδο κι επιστροφή) , δ) μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο το λιγότερο τριών αστέρων στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, με πρωινό ε) εισιτήρια για το γήπεδο στ) Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια κατοικεί εκτός Αθήνας θα καλυφθεί μία (1) extra διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Sofitel (δίπλα στο Ελευθέριος Βενιζέλος), όπως επίσης και η μεταφορά προς το Sofitel μόνο σε περίπτωση που χρειάζεται βάσει αδυναμίας ανταπόκρισης πτήσης την ίδια ημέρα. Διευκρινίζεται ρητά ότι η συμμετοχή στο ταξίδι τόσο του νικητή όσο και του συνοδού του δεν καλύπτει: α) άλλες προσωπικές δαπάνες (π.χ. κατανάλωση φαγητού, ποτών) β) εξυπηρέτηση δωματίου (room service) ή ότι άλλο δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.. 

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την και ώρα 23:59
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα
[sc name=»mine-two»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here