Διαγωνισμός Media Markt – Κέρδισε Μηχανή Νespresso Krups Citiz & Milk και τον καφέ σου για ένα χρόνο ( 730 κάψουλες καφέ Nespresso)!


Η Media Markt διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν μεγάλο τυχερό, μέλος του Media Markt Club, μία Μηχανή Νespresso Krups Citiz & Milk (XN7605S) και τον καφέ της επιλογής σου για ένα χρόνο!

Αν είσαι εσύ ο Τυχερός του Μαρτίου, θα εξασφαλίσεις καφέ για έναν ολόκληρο χρόνο! Κάθε μέρα θα έχεις στη διάθεσή σου 2 κάψουλες καφέ -συνολικά 730 κάψουλες από το χαρμάνι της επιλογής σου- για να τις απολαύσεις μόνος σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους. Espresso ή cappuccino, lungo ή ristretto, όπως και αν σου αρέσει…

Η Μηχανή Νespresso Krups Citiz & Milk (XN7605S) θα στον ετοιμάσει με τον μοναδικό της τρόπο!

Αν σου αρέσει να απολαμβάνεις τα πρωινά του χειμώνα cappuccino με πλούσια κρέμα και το καλοκαίρι ένα δροσερό freddo espresso… τότε θυμήσου: περισσότερες αγορές, περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο τυχερός!

Συμμετοχή στο διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν ενήλικες που κατοικούν στην Ελλάδα και έχουν πραγματοποιήσει αγορά κάποιου προϊόντος σε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr κατά τη διάρκεια της διαγωνιστικής περιόδου κι έχουν χρησιμοποιήσει και δηλώσει κατά την αγορά τους την κάρτα του Media Markt Club.

  • Αριθμός Νικητών: 1
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 31/03/2017  

Μοιραστείτε το!

    Έχει ένα σχόλιο

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here