Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός με δώρο το μυθιστόρημα «Θήτα» του Σπύρου Γλύκα σε μορφή ebook

Διαγωνισμός με δώρο το μυθιστόρημα «Θήτα» του Σπύρου Γλύκα σε μορφή ebook


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

ThitaΤο spirosglykas.blogspot διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει το μυθιστόρημα «Θήτα» του Σπύρου Γλύκα σε μορφή ebook σε αρχείο ePUB

Έξι άνθρωποι που συνδέονται αλλόκοτα μεταξύ τους… Έξι διαφορετικές ιστορίες που «τρέχουν» μέσα σ’ ένα τρένο, το οποίο κατευθύνεται με εξίσου αλλόκοτη, σχεδόν δαιμονική, ταχύτητα προς τη συμπρωτεύουσα… Κι ένα άκρως μυστηριώδες λαχείο που και οι έξι αγοράζουν μόλις λίγο πριν από την επιβίβασή τους.

Ο Αλέξης έχει αποφασίσει να αναζητήσει και να βρει την τύχη του στην Ευρώπη, μακριά απ’ την οικογένεια του θείου του που τον υιοθέτησε μετά το μοιραίο ατύχημα των γονιών του. Η Άννα πηγαίνει κι αυτή στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής, κουβαλώντας την προβληματική σχέση με τον αδερφό της και την πρόσφατη φιλία με μια τυφλή. Η Δήμητρα διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα που της επιτρέπει να διαισθάνεται τον κίνδυνο και να μαντεύει τις συμφορές. Φεύγει από την Αθήνα, αφήνοντας πίσω το φυλακισμένο για απαγωγή γιο της. Ο Αριστοτέλης ταξιδεύει με νωπή την απώλεια της γυναίκας του. Ο Αναστάσης αναζητά το επόμενο καλό παιχνίδι πόκερ και η Λίζα ετοιμάζεται να συναντήσει στη συμπρωτεύουσα τον εκδότη που θα αναλάβει να προωθήσει το πρώτο της μυθιστόρημα, που στην πραγματικότητα όμως έχει γραφτεί από κάποιον άλλο. Το τρένο αδειάζει σιγά σιγά και οι έξι απομένουν οι μόνοι επιβάτες. Σύντομα, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σκοτεινό παρελθόν κι ένα αβέβαιο μέλλον.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here