Διαγωνισμός με δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου»


Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η σελίδα anthomeli.com για να κερδίσεις αντίτυπα του βιβλίου «Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου»

Το «Ρέκβιεμ του Σαββάτου» αποτελεί το έκτο βιβλίο της σειράς με πρωταγωνίστρια της Φρίντα Κλάιν, μιας ψυχοθεραπεύτριας που εδώ και πέντε βιβλία μπλέκει όλο σε μπελάδες! Ωστόσο, είναι μεγάλο τσακάλι, πεισματάρα ε, και λίγο εγγλέζα (καταλάβατε τι εννοώ!) αλλά από εδώ το πάει από εκεί το πάει, τα καταφέρνει θαυμάσια και δεξιοτεχνικά να βρίσκει τον δολοφόνο κάθε φορά. Οχι χωρίς κόστος όμως μιας και αυτή η ίδια έχει τραβήξει τα πάνδεινα. Το καλό είναι ότι ενώ το συγκεκριμένο βιβλίο έχει πολλά στοιχεία που το συνδέουν με τα προηγούμενα της σειράς διαβάζεται άνετα και ως ανεξάρτητο. Εγώ πάντως αποφάσισα να πάρω όλη την σειρά. Έχω ενθουσιαστεί σας λέω! 

Στο συγκεκριμένο βιβλίο η Φρίντα Κλάιν πρέπει να λύσει το μυστήριο του εγκλεισμού μιας νεαρής κοπέλας σε ψυχιατρείο υψίστης ασφαλείας καθώς συνελήφθησε για τη δολοφονία ολόκληρης της οικογένειάς της.  Μήπως όμως κάτι δεν πήγε καλά στην αστυνομική έρευνα που έγινε τότε, μήπως κάποιος άλλος ήθελε τον θάνατο της οικογένειας; Και πως θα λυθούν όλα αυτά εφόσον η φερόμενη ως δράστης δεν είναι σε θέση μετά από τόσα χρόνια εγκλεισμού να μιλήσει! Η συνέχεια στις σελίδες αυτού του καθηλωτικού και εθιστικού μυθιστορήματος (θα πέσει πολύ ξενύχτι σας λέω!) 

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 18/02/2017

Μοιραστείτε το!

    Δώσε τη δικιά σου απάντηση

    Please enter your comment!
    Please enter your name here