Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου της Ελένης Ανδρέου, "Πράκτορες του Πλανήτη:...

Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου της Ελένης Ανδρέου, "Πράκτορες του Πλανήτη: Η εκδίκηση του Πουφ"


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου της Ελένης Ανδρέου, «Πράκτορες του Πλανήτη: Η εκδίκηση του Πουφ»Η Κόκκινη Αλεπού και οι Εκδόσεις Mεταίχμιο σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του βιβλίου της Ελένης Ανδρέου, Πράκτορες του Πλανήτη: Η εκδίκηση του Πουφ.

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δύο νικητές που θα πάρουν από ένα αντίτυπο.

Είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση; Να σώσεις το σπίτι σου; Τον πλανήτη σου; Ο Πουφ και η Πιφ έχουν βαλθεί να τον καταστρέψουν. Εχουν αφανίσει όλους τους Πράκτορες του Πλανήτη και τώρα το μέλλον της Γης είναι στα χέρια σου! Θα αναλάβεις τις ευθύνες σου; Θα γίνεις κι εσύ Πράκτορας του Πλανήτη; Ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό βιβλίο για παιδιά δημοτικού, μέσα από το οποίο μαθαίνουν για την κλιματική αλλαγή, πως αυτή δημιουργείται και πως μπορούμε όλοι εμείς, μικροί αλλά και μεγάλοι, να βοηθήσουμε και να φροντίσουμε το ίδιο μας το σπίτι, το περιβάλλον που ζούμε και αναπνέουμε. Η εικονογράφηση του Στέφανου Κολτσιδόπουλου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς με τον «κομίστικο» χαρακτήρα της και τα έντονα χρώματα κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών από την πρώτη στιγμή, ενώ η χρήση QR codes (που διαβάζονται μόνο μέσω ειδικών εφαρμογών σε tablets και smart phones) που κρύβουν μυστικά στοιχεία, κάνει το βιβλίο πιο «σύγχρονο» και βάζει το παιδί μέσα από την χρήση της τεχνολογίας στη διαδικασία να ψάξει μόνο του να λύσει τα μυστήρια.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την
[sc name=»mine-one»]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here