Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ...

Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του VivlioLife.gr και κερδίστε ένα από τα δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» της Ελένης Τορόση.

Η μητέρα μου ήταν αλλιώτικη από τις άλλες μητέρες: Μέσα στ’ αυτιά της υπήρχαν άσπροι κόμποι.
Ποιο είναι το συναίσθημα ενός παιδιού, όταν πρέπει να εξηγήσει στην κουφή μητέρα του τι ακριβώς συμβαίνει γύρω τους; Αυτό αφηγείται η Ελένη Τορόση στο μυθιστόρημά της και παράλληλα περιγράφει ένα ταξίδι στο «μακρινό άγνωστο», από την Αθήνα στο Μόναχο. Με ποιητική σοβαρότητα και λακωνικό χιούμορ η συγγραφέας μάς οδηγεί σε έναν κόσμο που τον χαρακτηρίζουν οικείες χειρονομίες και μια τρυφερή μυστική γλώσσα.

«Πώς νιώθει ένα παιδί και πώς το διαμορφώνει μια σχέση απόλυτης εξάρτησης; Αυτό είναι το θέμα της Ελένης Τορόση στο μυθιστόρημά της Όταν σου έδειξα τον ήχο του κόσμου, ένα βιβλίο βαθύ και συγκινητικό, το οποίο παράλληλα μιλάει και για τη σχέση Ελλήνων και Γερμανών, για ελπίδα και απογοήτευση. “Μια διπλή πατρίδα είναι πάντα κέρδος” λέει η Ελένη Τορόση. Και βέβαια μια αναβλύζουσα πηγή γεμάτη ιστορίες».
Γιώργος Παππάς, ΕΡΤ

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την
[sc name=»mine-one»]

=======>κείμενο ανάρτησης αρχή<=====

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here