Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου “Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες”

Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου “Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες”


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0
 SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου “Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες”

Το AgrinioLife.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα της Φωτεινής Ναούμ «Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες»

Τη λένε Νόρα και έζησε μια συνταρακτικά αλλόκοτη ζωή. Μια διαδρομή στα όρια της χαράς και της παράνοιας που γεννά ο έρωτας και η μέθη της επιθυμίας να μη μείνει όνειρο η ζωή. Γεννήθηκε στην Κωστάντζα. Αναζητούσε πάντα διέξοδο για φυγή από τα γνώριμα, από τα συνηθισμένα.

Ολόκληρος πλανήτης δεν ήταν αρκετός για να χαλιναγωγηθεί μια γυναίκα γεννημένη με πάθος, γανωμένη με ζήλο για ζωή, που έπεφτε με τα μούτρα πάνω της και ρουφούσε ό,τι μπορούσε να της δώσει. Από την έπαυλη της Κωστάντζας σ’ ένα μικρό σπίτι της Αλεξανδρούπολης κι από κει σε ένα υποτυπώδες περιφερόμενο τσίρκο και έπειτα βασίλισσα της γούνας στη Νέα Υόρκη. Κάθε σταθμός κι ένα αντίο. Όλη η ζωή μια ατέλειωτη διαδρομή. Ο πόνος καρφώνεται πάνω στο κορμί σαν σκουριασμένη πρόκα. Όλοι οι κύκλοι έκλεισαν. Δεν είχε πια πού να φύγει. Ή μήπως είχε;

Οι άνθρωποι χάνονται, οι δρόμοι ανοιχτοί πάντα μένουν να επιστρέψεις. Αναζητώντας ό,τι έχει απομείνει… Τρέχει να προφτάσει. Να προλάβει τη ζωή που πάντα αφήνει στη μέση. Τρέχει να προλάβει τον Μηνά που είναι η ζωή. Είναι το πριν και το μετά, πάντα ξεχνά να ζήσει μαζί του το τώρα. Παρασυρμένη από τα όνειρα που της κλέβουν το παρόν. Της κλέβουν το τώρα.

Είναι ένα κορίτσι παθιασμένο με τις λάμες των μαχαιριών. Είναι η Νόρα που της αρέσει να ζει στην κόψη των ξυραφιών.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here