Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Ενδοσχολική βία και σχολικός εκφοβισμός» αντίτυπα...

Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Ενδοσχολική βία και σχολικός εκφοβισμός» αντίτυπα του βιβλίου «Ενδοσχολική βία και σχολικός εκφοβισμός»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός με δώρο  αντίτυπα του βιβλίου «Ενδοσχολική βία και σχολικός εκφοβισμός» αντίτυπα του βιβλίου «Ενδοσχολική βία και σχολικός εκφοβισμός»

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Ενδοσχολική βία και σχολικός εκφοβισμός» της Ελένης Δ. Τρίγκα-Μερτίκα

Το βιβλίο αυτό είναι ένας οδηγός για έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική ψυχοπαιδαγωγική παρέμβαση σε περιστατικά εκφοβισμού στο σχολείο.

Σ’ αυτό παρουσιάζονται:
– η έννοια της ενδοσχολικής βίας και σχολικού εκφοβισμού
– τα χαρακτηριστικά των παιδιών που εμπλέκονται στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού ως θύτες, θύματα, θύτες/θύματα και παρατηρητές
– οι παράγοντες που συντελούν στην εκδήλωση ενδοσχολικής βίας και σχολικού εκφοβισμού
– οι συνέπειες του φαινομένου και
– οι στρατηγικές αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού.

 – αναδεικνύεται ο σημαντικός ρόλος των εκπαιδευτικών και των γονέων και η αποτελεσματικότητα της αγαστής συνεργασίας τους. Ιδιαίτερα, τονίζεται η επικοινωνία των παιδιών με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.
– στο τέλος, επισημαίνεται η αναγκαιότητα της πρόληψης της ενδοσχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού ήδη από το νηπιαγωγείο.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here