Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Δες τη ζωή αλλιώς» της...

Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Δες τη ζωή αλλιώς» της Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Δες τη ζωή αλλιώς» της Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Δες τη ζωή αλλιώς» της Αριάννα Χάφινγκτον Στασινοπούλου.

“Καθώς έγραφα το Δες τη ζωή αλλιώς η σκέψη μου επέστρεφε συχνά στις παραδόσεις της πατρίδας μου. Άντλησα πάρα πολλά από την Ελλάδα όπου μεγάλωσα.
Η μητέρα μου -στην οποία είναι αφιερωμένο αυτό το βιβλίο-, στη μικρή κουζίνα του σπιτιού μας στην Αθήνα, μας μιλούσε με τις ώρες για τις αρχές και τα διδάγματα της ελληνικής φιλοσοφίας για να καθοδηγήσει την αδελφή μου την Αγάπη και μένα σε σωστές αποφάσεις και επιλογές.
Για τους προγόνους μας η Φιλοσοφία δεν ήταν πνευματική άσκηση. Κάθε άλλο. Η ερώτηση: “Τι σημαίνει καλή ζωή;” ήταν τρόπος ζωής, μια καθημερινή πρακτική άσκηση στην τέχνη του ευ ζην. Ήξερα ότι αυτή η ερώτηση έπρεπε να αποτελεί τη βάση της αποστολής του Δες τη ζωή αλλιώς, που είναι ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας της επιτυχίας.
Στις δυο παραμέτρους που την αποτελούν, το χρήμα και τη δύναμη, πρέπει να προστεθεί μια Τρίτη Παράμετρος με τέσσερις πυλώνες: την ευεξία, τη σοφία, τη γενναιοδωρία, το δέος. “

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here