Αρχική Βιβλία, Εκδόσεις και Συνδρομές Διαγωνισμός Mama365.gr με δώρο αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Τόμας το τρενάκι- Η...

Διαγωνισμός Mama365.gr με δώρο αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Τόμας το τρενάκι- Η ιστορία του»


Σφάλμα, η ομάδα δεν υπάρχει! Ελέγξτε την σύνταξη! (ID: 2)
0

Διαγωνισμοί SaveAndWin.gr - Πάρε μερος και κέρδισε αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Τόμας το τρενάκι- Η ιστορία του»

Η σελίδα Mama365.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Τόμας το τρενάκι- Η ιστορία του» που προσφέρουν οι εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Το πρώτο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Τόμας το Τρενάκι, που εγκαινιάζει την εκδοτική συνεργασία των Εκδόσεων Παπαδόπουλος με τη Mattel.

Αυτή είναι μια ιστορία για τον Τόμας, το μικρό άτακτο τρενάκι που δούλευε στη σιδηροδρομική γραμμή του Χοντροπατάτα, στο Νησί Σόντορ. Αυτό που ήθελε περισσότερο απ’ όλα στον κόσμο ήταν να είναι ένα πραγματικά χρήσιμο τρενάκι και να έχει μια ολόδική του τοπική γραμμή.

O Τόμας το Τρενάκι είναι δημιούργημα του αιδεσιμότατου Wilbert Vere Awdry, ο οποίος γεννήθηκε στην αγγλική επαρχία και μεγάλωσε ακούγοντας τους ήχους των ατμομηχανών που περνούσαν κοντά από το σπίτι του. Όταν έγινε πατέρας άρχισε να δημιουργεί ιστορίες όπου πρωταγωνιστούσαν τρένα για να τις διηγηθεί στο μικρό του γιο. Σύντομα έγραψε και το πρώτο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Τόμας, το οποίο κυκλοφόρησε στην Αγγλία το 1945. Μέσα από τα βιβλία του Τόμας, τα παιδιά μαθαίνουν σημαντικές αξίες της ζωής όπως η φιλία, η ομαδική εργασία, η τιμιότητα και η σημασία του να είσαι χρήσιμος. 

  • Αριθμός Νικητών: Πέντε (5)
  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 26/09/2016
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα
[sc name=»mine-one»]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here